Казват, че в любовта и на война всичко е позволено, защото целта оправдава средствата. Истината е, че в хода на историята правотата на това твърдение е било многократно потвърждавана от различни хора, чиито стремежи не са признавали граници, а сега - в последните дни на вече отминаващата 2020 година, Лолита Османова, която неотдавна срещна обичта в лицето на най-добрия български тенисист Григор Димитров, реши да попита почитателите си какво мислят за това становище.

Въпреки че в края на ноември т.г. спортистът официално потвърди слуховете за връзката им, тръгнали месец по-рано, като публикува селфи с нея от средновековния френски град Анаси под формата на 24-часова история в своя личен Инстаграм акаунт, досега дъщерята на руския олигарх Елдар Османов по никакъв начин, не бе намеквала в платформата за своите чувства. Преди малко повече от два часа обаче тя публикува във виртуалното пространство свои архивен кадър, придружен от интересен въпрос.

Вижте снимки >>

"Има ли любовта ограничение в скоростта?", попита тя своите последователи в социалната мрежа.

На изображението блондинката позира пред фотографския обектив подпряла се на личния си автомобил - червено Ferrari, с който се придвижва из улиците на Монако, където живее в съседство с Димитров, преместил се там преди няколко години. На снимката тя облечена в дълга черна връхна дреха със свободна кройка, прибрана в талията с колан, а визията ѝ се допълва от обувки на висок ток с каишки и кожена чанта-клъч.

Снимка: Официален профил в Instagram

Публикацията ѝ бързо събра над 3 хиляди харесвания, а повечето от коментарите, редящи се под нея, се отнасят по-скоро до външния ѝ вид, а не към запитването ѝ. Все пак един от нейните фенове изрази своето мнение по темата.

"Истинската любов не признава ограничения. Тя е луда", написа той.

Снимка: Официален профил в Instagram

Според чуждестранните медии Лолита и Григор се запознават на кортовете на "Monte-Carlo Country Club", където хасковлията редовно тренира, тъй като Османова е почитателка на тениса, а в моналото дори се е занимавала професионално с него. Запознати твърдят, че талантът ѝ бил наистина обещаващ, докато не е претърпяла тежки контузии, отказали я от кариера в спорта. Въпреки това, понякога тя все още хваща ракетата, припомняйки си старото занимание.

Съществуват слухове, че познанството им е отпреди няколко години и именно милиардерската наследница е причината за раздялата на българската звезда с певицата Никол Шерцингер. Няколко сайта писаха, че двамата пазели в тайна чувствата помежду си, чакайки да настъпи удобния момент, в който да ги разкрият.

Лолита и Григор

Снимка: Instagram