Няма спор, че за да прелъсти представителите на силния пол на фаталната Емили Ратайковски не ѝ се налага да полага много усилия... Всъщност, сякаш и един поглед е напълно достатъчен. Въпреки това американката от полски произход отвежда играта на съблазън на съвсем различно ниво, в което сексапилът ѝ е нейният основен коз.

Вижте снимки >>

Днес моделът не се притеснява да разкрива пред фотографския обектив плътта си, ето защо човек трудно би повярвал, че в тийнейджърските си години е била далеч по-свенлива и консервативна.

Причина за тогавашното ѝ скромно поведение е бил баща ѝ, който работел като учител. И макар да не се обличала предизвикателно, красотата ѝ започнала да се набива на очи още на 14 г., факт, провокиращ завист у съученичките ѝ.

Оттогава обаче е минало доста време, през което брюнетката е захвърлила настрана своите предразсъдъци и сега радва последователите си в социалната мрежа с дръзки снимки, разкриващи тялото ѝ.

Например, съвсем наскоро тя публикува кадри от слънчев плаж, облечена в бански костюм от две части, който е част от новата колекция на нейната марка "Inamorata". Всяко от изображенията събра завиден брой харесвания в социалната мрежа, а комплименти за външния ѝ вид не липсваха.

Вижте тази публикация в Instagram.

That’s right. All new @inamoratawoman prints AVAILABLE NOW

Публикация, споделена от Emily Ratajkowski (@emrata) на

След горещите фотографии, тя реши да публикува снимка от благотворителната вечеря, организирана от "Vogue", по време на Парижката седмица на модата през 2017 г. Тогава за събитието Ратайковски беше заложила на стилна черна рокля с тънки презрамки, привличаща вниманието с дълбокото си деколте и двете високи странични цепки. Тоалетът ѝ бегло наподобяваше култовата дреха на "Versace", с която Елизабет Хърли се появи на червения килим на премиерата на филма "Четири сватби и едно погребение" през 1994 г. А асоциациите идваха от "щифтовете", с които бяха захванати отворите.

"Чувствам се като принцеса", гласи посланието на италиански език.

Любопитно е, че в коментарите актрисата Ванеса Хъджинс сравни Ратайковски с друга огнена дама - Самла Хайек, което не остана незабелязано от звездата от "Десперадо", включила се в импровизираната дискусия.

"Благодаря ти за комплимента!", написа тя.

Снимка: Официален профил в Instagram