31-годишният рапър Тайга е бил арестуван в Лос Анджелис вчера сутринта по подозрения за домашно насилие, след което е бил освободен под гаранция, равняваща се на 50 000 долара.

Поводът за задържането му в холивудския полицейски участък са били снимки, качени в социланите мрежи от неговата бивша приятелка Камарин Суонсън, на които тя е с насинено око.

"Малтретирана съм емоционално, психически и физически и няма да го крия", написа в Инстаграм 22-годишната дизайнерка към кадъра, който е публикувала като 24-часова история.

Предполагаемият инцидент, за който органите на властта отказват да издадат подробности пред американската преса, се е случил в понеделник вечер. Според източници на сайта TMZ половинката на музиканта се е появила пред дома му в малките часове на нощта. Крещейки да я пусне вътре, тя е започнала да блъска по входната врата на жилището му.

Снимка: Официален профил в Instagram

Суонсън обаче веднага опроверга това твърдение като сподели екранни снимки на телефона си, показвайки съобщенията, които двамата са си разменяли по-рано. Младата жена също така казва, че не е отишла неканена в къщата му и отрече да е демонстрирала агресивно поведение. Тя допълни, че изпълнителят я е накарал да влезе в дома му, където я е държал в продължение на часове и че нараняванията ѝ са вследствие на удар, който той ѝ е нанесал, когато се е опитала да си тръгне.

Представителят на Тайга не отговори на запитване за коментар за случилото се, отправен му от медиите.

Рапърът с рождено име Майкъл Стивънсън също така е имал връзки с риалити звездите Кайли Дженър и Блек Чайна, предава БТА.

Снимка: Официален профил в Instagram