17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз съм постоянно на "ръчна" пред порнохъб. Досега не са ме привиквали в полицията.

Излиза някаква, казва - той ме удари…. И направо го арестуват. Само на базата на едно твърдение?

Да се благодаря, че не е казала, че я е изнасилил.

Един съсед полежа 4 годинки заради такава.... Нещо се скарали, оная излиза навън както е по гащи, и тръгва по улицата, някакви хора я видели, и айде полиция, после - ми той ме изнасили. И така.... на 23 вкараха напълно невинен човек в затвора, после излезе на 27 и сега е завършен престъпник, побойник и алкохолик. А беше изключително свестен и работлив преди да му се случи това.

Да бе. Те всички са все пребити, и все са невинни.... и той просто така я е нашамаросал.

Ясно е колко ри е акъла след като оправдаваш физическо насилие над жени. “Нашамаросал” е много идиотски термин, при положение че много гени биват убивани от партньприте си. Явно и ти си същия долен боклук.

ПИПО

Реклама е, не се връзвайте чак толкова много. Току що повечето от нас за първи път чуха за "рапъра Тайга"

Малко и е боя. След като е тръгнала с тоя...., значи няма грам акъл в патешкия си мозък. Дано след пердаха поне малко се вразуми

Такъва изроди като теб заслужават бавна и мъчителна смърт.

А на теб колко бой ти трябва? Да изчислим на един задник като теб колко тояги му трябват за да му дойде “акъла”. Искаш ли?

Ги прехвърлих в другият крачол..

"не мислех, че можеш да ми причиниш това на мен" гласи последното изречение в скрийншота. И там е проблемът - искала "лошо момче" ама с патешкия си мозък очаквала с нея да е добър. Аз лично виня романтичните комедии.

Да бе излязла с мен.Аз само ги...

Брат му.Рапъра Тундра

ЕЖК и айде върви доказвай, че ти е изневерявала и тъпкача я е набил или са правили по-сложни акробатики за клипчетата. Ама тъпкача няма толкоз пари като официалния приятел.

Черния брат явно е "поматросил и бросил", както казват братушките. Сега младата дидайнерка ще изкара едни пари. Явно да вади пари с работа е по-трудно и изисква умения.