Само три часа преди да излезе на сцената на фестивала SAGA в Букурещ рапърката Ники Минаж съобщи на феновете си, че отменя изявата, съобщава телевизия "Диджи 24".

Изпълнителката публикува в профила си в Инстаграм съобщение, в което посочва, че е била предупредена от своя екип да не пътува до Румъния, защото там са планирани протести.

Телевизия "Диджи 24" отбелязва, че единствените обявени протести в Румъния са планирани за днес от 8:30 ч. на площад Виктория пред сградата на правителството. Счетоводителите са обявили демонстрация в знак на протест срещу данъчни промени.

Снимки на Ники Минаж>>>

Фестивалът SAGA в Букурещ се провежда в зоната Бъняса, а днешният протест по никакъв начин не би могъл да засегне посещението на Ники Минаж в Румъния, посочва "Диджи 24".

"С натежало сърце трябва да съобщим, че Ники Минаж току-що отмени изпълнението си заради утрешния протест в Букурещ. Тази новина ни разби и знаем, че това е огромно разочарование за всички вас, както и за нас. Всички несканирани еднодневни билети за неделя ще бъдат възстановени", обявиха организаторите на фестивала, цитирани от БТА.

Диджи 24 припомня, че това не е първият скандал с фестивала SAGA. Миналата година трима големи изпълнители също обявиха, че няма да излязат на сцената само няколко часа преди шоуто.