Благодарение на пластичната хирургия, до чиито услуги все повече известни дами у нас прибягват, днес те трудно могат да бъдат различени една от друга... По принцип основната идея на въпросните корекции е да премахнати малките несъвършенства във външния вид на човек, будещи притеснение у него, вдъхвайки му нужната доза увереност. Само че по нашите географски ширини те сякаш отдавна се използват за пълна трансформация, която заличава изцяло предишния образ на хората, осигурявайки им различна самоличност.

Като пример за това могат да послужат имената на множество родни певици, изявяващи се най-вече в попфолк жанра, които се отказаха от собствения си лик, за да заприличат горе-долу на една и съща жена, направена по калъп. Поради тази причина не е никак чудно, че дори собствените им почитатели често ги бъркат.

Вижте снимки на Райън >>

Очевидно обаче и холивудските знаменитости имат подобрен проблем, при това без да са се подлагали на интервенции, променили визията им... За подобен случай съвсем наскоро разказа Райън Рейнолдс в интервюто си за подкаста "Dear Hank and John". В този етап на кариерата си актьорът е свикнал да бъде разпознаван навсякъде, където отиде, с изключение на едно място... където, по ирония на съдбата, са напълно наясно с неговата слава, но в същото време нямат ни най-малка представа точно кой е той.

В разговора звездата от "Deadpool" сподели, че в любимият му италиански ресторант, намиращ се в нюйоркския квартал "East Village", който посещава от години, и до днес го мислят за... колегата му Бен Афлек, въпреки че двамата изобщо не си приличат. Колкото и абсурдно да звучи обаче, това е самата истина.

"Да, в продължение на години те са твърдо убедени, че аз съм Бен. И досега не съм им казал, че допускат сериозна грешка, защото не считам, че корекцията би променила нещо, всъщност дори може да се подразнят от нея. Все пак не е като да ми дават безплатна храна въз основа на този факт. Напротив, плащам си като всички останали", разказа той.

Артистът допълни още, че през последните месеци, откакто Алфек се събра повторно с бившата си годеница Лопес, в заведението постоянно го питат как е тя. И тъй като не иска да разваля илюзията, той просто влиза в роля и отговаря.

"Давайки ми поръчката, неведнъж са ми задавали въпроса как е Джей Ло, а аз отговарям по инерция "Добре, супер, чудесно", вземам кутията и си тръгвам", обясни Рейнолдс.

В заключение той каза, че раздразнението, с което задоволява любопитството им, вероятно допълнително засилва убеждението им, че е този, за когото го мислят. По думите според тях сигурно то показва, че не му е приятно да го разпитват за личния му живот, макар в действителност причината за него да е съвсем различна.