Настъпил ли е крах в отношенията между Анелия и годеника й Любомир Захаринов?

Този въпрос циркулира все по-често в онлайн пространството и кара феновете на поп фолк изпълнителката да се чудят какво се случва в личния й живот.

Причината подобни съмнения да вълнуват почитателите й е очевадната липса на техни общи снимки, които тя доскоро с охота публикуваше в профилите си в социалните мрежи.

Още по-любопитното е, че Анелия не само, че е заличила всяка следа на милионера от профилите си, но дори вече не го следва в Инстаграм.

В публичното пространство се твърди дори, че фолк дивата е върнала годежния пръстен, който получи от Захаринов по време на една от екзотичните им почивки. Факт, който също не остана незабелязан от по-бдителните й фенове.

Смята се, че причина за краха във връзката на двойката било твърде обсебващото поведение на Любомир, пишат повечето сайтове. Бизнесменът не одобрявал среднощните участия на изпълнителката и честите й ангажименти, свързани с кариерата й.

Междувременно чалга дивата качи клип в профила си, в който казва: "Няма да спра да пея! Напротив, през този месец съм организирала с моите екипи снимането на три проекта, преди това направих и още един, който задържах малко във времето. При мен тече усилена работа".