Актрисата Ребел Уилсън е категорична в решението си, че никога повече не би работила със Саша Барън Коен, след като го обвини в сексуален тормоз на снимачната площадка на филма "Братя Гримзби".

В скорошно интервю, в което тя промотира новата си книга Rebel Rising, Уилсън заяви, че "колкото и пари да й предлагат, не би се съгласила да участва рамо до рамо в проект с Коен".

Припомняме, че 44-годишната жена се снима заедно с 52-годишния Коен във филма през 2016 г. Но в мемоарната си книга тя го обвини, че я е карал да се съблича за сцените, въпреки че в договора й е имало клауза "без голи сцени", а също така й отправял и сексуални намеци. Уилсън наскоро дори коментира, че Саша бил наел PR фирма, която да й изпраща заплахи.

На свой ред той отвърна, че обвиненията на колежката му са "неверни" и "може да се аргументира като попита очевидци, присъствали в този момент там".

Междувременно "Братята Гримзби" не се слави с добър рейтинг. Daily Mail посочва, че след излизането на екран, филмът е отхвърлен от критиката и е успял да спечели едва 28 млн. долара в световен мащаб при бюджет от 35 млн. долара.