Ребел Уилсън разказа в новите си мемоари "Rebel Rising" за "опасната си връзка с храната".

44-годишната австралийска актриса призна, че всяка вечер се е отдавала на вредна храна, защото се е чувствала самотна. Това се случило, след като блондинката се преместила в Лос Анджелис и получила ролята на Дебелата Ейми в лентата Pitch Perfect.

Ребел разкри, че е водила неравностойна битка с теглото си, тъй като не ходила по срещи в продължение на 16 години.

"Знам, че подобно поведение не е съвсем здравословно. Чувствам се отвратително. И може би, ако отслабна, някой може да ме хареса? Бих искала някой да ме обича. Знам обаче, че никой няма да ме обича такава и да ме покани на среща", пише Уилсън в книгата си. В нея тя продължава: "Това проникна в сърцевината ми. Не бях излизала на среща с никого от шестнадесет години. "Ребел", казвах си, "Млъкни и се наслади на празника", разкрива още австралийката.

Снимки на Ребел Уилсън>>>

В книгата си тя също така описва в подробности за битката, която е водила с хората, коментиращи визията й и със сексизма, с който се е сблъскала в индустрията.

Нейният откровен разказ разкрива неодобрението на майка й и предполагаемото професионално презрение от страна на нейните колеги мъже, с което се е сблъсквала, въпреки че отказва да се съобрази с токсичните стандарти за красота в шоубизнеса.