2020-та може и да бе тежка година за всички нас, но за някои тя се оказа много успешна, особено в личен план. Такава бе и за актрисата Ребъл Уилсън, която успя да постигне невероятна трансформация във външния си вид, сваляйки десетки килограми.

Вижте снимки от промяната на Ребъл Уилсън >>

В началото на 2020-та Ребъл сподели в социалните мрежи, че за нея това ще бъде "Година на здравето", поставяйки си за цел до края ѝ да стане 75 кг. Преди това Ребъл тежеше повече от 100 кг. С промяна в храненето, усилени тренировки и по-здравословен начин на живот, комедийната актриса успя да постигне тази задача месец преди края на годината. Преди ден тя публикува снимка в сторито си в Инстаграм, на която се вижда, че кантарът показва 74,6 кг.

Това означава, че целта е постигната, макар че, както отбелязва Ребъл:

"Въпросът не е в килограмите, а в това да бъдеш здрав. Поставих си реална цел и това бяха 75 кг."

Снимка: Официален профил в Instagram

Последните два килограма Уилсън е свалила в Австрия, където е на почивка и се наслаждава на прекрасна природа, каране на ски и не пропуска тренировките.

Преди около два месеца стана ясно, че зад смайващата промяна на Ребъл вероятно стои и нейният нов приятел Джейкъб Буш. Джейкъб е млад и красив милиардер. Двамата бяха на романтична почивка в Мексико през октомври.

Ребъл Уилсън и Джейкъб Буш

Снимка: Официален профил в Instagram