Ребел Уилсън разкри, че все още не се познава с родителите на годеницата си Рамона Агрума и срещата им тепърва предстои.

По време на интервю за тв шоуто Today, 44-годишната звезда от "Шаферки", която започна да излиза с Рамона през юни 2022 г., преди двойката да се сгоди месеци по-късно, обясни, че нейната партньорка идва от доста по-консервативна среда.

Снимки на Ребел Уилсън>>>

"Рамона е родена в Латвия, държава, която не е толкова благоприятна за LGBTQ+, колкото другите страни", каза тя. "Все още има части от света, които не са толкова приемливи."

Тя добави, че двойката скоро ще замине на почивка в Европа и се надява, че това ще й позволи най-накрая да се срещне с бъдещите си свекъри и да им представи лично 19-месечната им дъщеря Ройс.

View this post on Instagram

A post shared by Rebel Wilson (@rebelwilson)

"Много се вълнувам да ги срещна, защото знам, че са много интелигентни хора. Майката на Рамона е лекар", разказа още австралийката.

По-рано този месец Ребел призна, че въпреки че се чувства "късметлийка", че семейството й приема връзката й, за партньорката й нещата не протекли толкова гладко.

"Аз съм късметлийка, защото всичко мина много, много добре... Моите баба и дядо, които са в своите 90 години, са ок с това. Семейството на Рамона обаче не толкова широкоскроено. Майка й за щастие вече започна да го приема, но баща й все още не говори с нея. Надяваме се обаче, че това ще се промени", добави тя.

Актрисата е в процес на използване на сурогатна майка, за да има дете, когато за първи път среща Рамона. Тя е благодарна, че партньорката й бързо приема семейните й планове.

"Вече планирах да използвам сурогатна майка, за да имам дете и бях направил няколко кръга за инвитро и имах един ембриотрансфер, който за съжаление не проработи. Почти точно при срещата ми с Рамона планирах втория ембриотрансфер и й казах: "Скъпа, не знам как да ти го кажа, но ще имам дете около ноември", разказа тя.

"Рамона просто ме погледна и каза: "Е, обичам те и ако имаш дете, аз ще обичам детето ти по същия начин", допълни блондинката.

Двете посрещнаха дъщеря си Ройс Лилиан Елизабет Уилсън чрез сурогатна майка през 2022 г.