Режисьорката на хитовия филм "Барби" Грета Гъруиг и колегата й режисьор Ноа Баумбах се ожениха след почти 12-годишна връзка.

Двамата си казаха "Да" в кметството на Ню Йорк, съобщава "Page Six". След края на официалната част 40-годишната Грета и 54-годишният Ноа са отпразнували специалния повод, като са посетили концерта на Били Джоел в "Медисън Скуеър Гардън". Зад кулисите на музикалното шоу Гъруиг била чута да казва на хората, че току-що са се оженили.

"И двамата грееха и празнуваха. Толкова са щастливи", споделя източник, разговарял с изданието. На снимки от концерта Грета е облечена в булчински бял блейзър и топ, носени върху плисирана пола. Междувременно Ноа е заложил на тъмносин костюм. Това е първи брак за Грета и втори за съпруга й, който е бил женен за актрисата Дженифър Джейсън Лий между 2005-2013 г.

Ноа и Грета започнаха да се срещат през 2011 г., преди да се сгодят през 2020 г. Имат и двама сина: Харолд, роден през март 2019 г., и още един, чието име все още не са разкрили, който се роди през февруари 2023 г.

Баумбах също така има син Ромер, който е на 13 години от първата си съпруга Дженифър.