Всеки има своите малки навици, в това число и известните личности, с които запълва свободното си време. Някои хора са пристрастени към социалните мрежи, други обаче имат малко по-особени и чудати привички...

Може да се каже, че актьорът Робърт Патинсън, познат на българския зрител с ролята си на Едуард Кълън в "Здрач", спада към втората категория. В скорошно свое интервю той разкри, че е открил доста интересен начин, посредством който е накарал паузите между снимките на последния му филм - "The Lighthouse", да минат неусетно.

Вижте снимки на Патинсън >>

Бъдещият Батман каза, че част от кадрите на последната продукция с негово участие са заснети в съвсем малко рибарско селище, намиращо се в канадската провинция Нова Скотия. По думите му пейзажът там не бил един от най-хубавите, но пък имало два доста посещавани секс магазина, като за всеки един от тях били написани множество ревюта в сайт, в които потребителите споделят мнението си за посетени от тях места.

"Опитах се да ги намеря, понеже изчетох доста отзиви за тях. Оказа се, че страшно много хора са писали своите рецензии за магазините, а това градче се състои от около 400 души... Сигурно щях да срещна всички коментиращи, ако бях отишъл до супермаркета", каза той.

За негово разочарование, по-късно оценките са били свалени от сайта.

"След време се опитах да прочета отново някои от забавните истории, които бяха описани, но се оказа, че всички ревюта са свалени", обясни звездата.

Интересен факт е, че това не е първата история, свързана по някакъв начин със секс, която той споделя. Преди да стане известен, младият Робърт е бил популярен сред момчетата в гимназията, които купували от него... порно списания. Преди време той сам призна, че в тийнейджърските си години, преди да стигне до училището си, е минавал през магазин, от който е крал по 1-2 екземпляра от изданията за възрастни, като ги е пренасял в ученическата си раница. За известно време нелегалната му търговия вървяла добре, докато продавачът в магазина не го хванал на местопрестъплението. При това не бил никак доволен от липсите.