Казват, че любовта е онзи спасителен бряг, носещ радост и утеха, в пределите на който човек намира избавление от вечните тревоги и проблеми, изграждащи ежедневието. Там той чувства не само спокойствие, но сила, вдъхваща му увереността, че независимо колко безпощадна буря се задава на хоризонта в неговия живот, той ще успее да премине през нея, излизайки невредим.

В тази връзка по всичко личи, че Никол Шерцингер най-после намери своя пристан, където се чувства по-щастлива от всякога.

Причината за нейната усмивка, която все по-често грее от снимките, редящи се в Инстаграм акаунта на певицата, разбира се, е мъжът до нея. Откакто с Том Евънс официално признаха пред света романса си, те са буквално неразделни.

Вижте снимки >>

Именно това сякаш липсваше в предишната връзка на вокалистката на "Pussycat Dolls" с българския тенисист Григор Димитров. Двамата уж бяха заедно, но реално рядко прекарваха време един с друг.

Снимка: Официален профил в Instagram

Не така стоят нещата с бившия ръгбист, в компанията на когото през последните месеци Никол посреща всяко утро и изпраща всеки ден. От края на юни изпълнителката на "Baby Love" и половинката ѝ са в Португалия, където отидоха, за да посрещнат Международния ден на бащата с родителите на Евънс - Сали и Брайън.

След като посрещнаха и 42-ия рожден ден на красавицата там, те продължават да се наслаждават на едно безгрижно португалско лято, наситено с редица прекрасни мигове и емоции, повечето от които Никол споделя със своите последователи в социалните мрежи.

Като жена, родена на Хавайските острови, Шерцингер има специална връзка с естествените басейни, ето защо влюбените често са на плажната ивица, където събират слънчеви лъчи или смело се гмуркат във водите на Атлантическия океан. През последните седмици брюнетката зарадва своите почитатели с множество кадри от крайбрежието, за които позира пред фотографския обектив по изрязани бански костюми в две части.

"Единственият начин да живеем е, ако пораснем. Единственият начин да израстнем е, ако се променим. Единственият начин да се променим е, ако се учим. Единственият начин да се учим е, ако сме отворени. И единственият начин да се отворим е, ако се открием", гласи посланието ѝ към галерия изображения, показващи как Никол се любува отвисоко на живописен залив.

Всъщност тя е в толкова добро състояние на духа, че напоследък кипи от енергия, която изразходва в танци. В последната си публикация Шерцингер показва секси движения на фона на спиращата дъха природа на плажна извица.

Когато с Том не са сред вълните, те се отдават на други забавления, като например яздене на коне или просто се разхождат из града, хванати под ръка. Независимо какво правят, двамата изглеждат доволни простичкия факт, че са заедно.