17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Буйна кобила се язди здраво!

"...Никол Шерцингер най-после намери своя пристан" То.. аз и моя кол да и го подам, ще ѝ стане пристан... на нея,,, С всичките и "любовници" се отнася, като с кон на СиганиН... ...бие ги, ....не им дава ядене , ... и ги е.бе .., здраво..... :))))))

Тази интернационална курветина е инкубатор на всякакви вируси и бактерии, кой ли не я е ебал...

Аз не съм! Но и моят ред ще дойде.

Тая май само тоз, който не е искал не я е ебал, сигурно човек може свободно да ръкопляска в путараната на цигането.

Ръгбистът е безработен и Никол го издържа. Живее с брат си негов приятел в неголямо жилище под наем, а вече ползва жилището на Никол. Григор е професионален тенисист, който през повечето време пътува по турнири ш се виждаше с Никол през малки времеви паузи. Да са живи и здрави Никол и ръгбисти който няма друга работа освен да обслужва Никол.

Тая що кор строши с големия диференциал не е истина

Свърши й договора с Гришо... С Шарапова - 2 г, с Никол - 4 г. Явно са двугодишни... да видим със следващата застаряваща звезда колко ще се задържи...

Евала, Гришо, най-големия си!

Ами какво иска, Григор иска да прави кариера и се налага да пътува, а тоя като не спечели конкурса за певци му остава да седи до полата и, ама до кога?

Явно е влюбена. Старае се да не го загуби, чурулика, припка и младее. Палаво мишленце, игрива катеричка, пъргава сърничка. ОБАЧЕ-на Томебача. Ще му се отвори чакрата между 40-45тата година да се размножава. Е, може да го убеди да си вземат куче.

Хубава е каката - браво. Нека се забавляват хората, а ние благородно можем да им завидим. Дай боже всеки му да преживее такива моменти в хубава обстановка и с гореща какичка :)

"Синьото цвете" цъфтеше, който минеше береше/ебеше.

Dobre che se oturva ot tozi dosadnik Grisho.

Тази не се на е ба.

Да го държи тоя ахмак, че след година- две ще й загори тигана....

А, дано най-накрая Никол излъже някой, че да се омъжи благополучно на 43 години. Добре, че не успя да излъже наш Гришо. Ние тук си имаме достатъчно като нея - от маалата.

гледа като крава

Николетке, яката дупара, не е ли редно само пред Том да я тресеш?

Тази бивша снаха вече не ни интересува. Чакаме новата!

Много, ама много яка кака, бе! Страшни форми! И младежът си го бива! И химията си личи! Сега ако спретнат едно порно, ще останат под пари! Иначе по-добре да ходат да се скрият някъде, за да не ги хванат уруки!

Мноооого, мнооого си загорел, нещастнико, щом пишеш такива " наблюдения"

Тази е като нашата селска кучка-помиярка; никога не остава неоправена. Каквото и да означава 'оправена', де

Кучките се разгонват два пъти в годината или по-рядко. Какъв ти е проблемът точно? Гришо ли? Споко - твой е! Връзката между Гришо и Никол си беше ПР ход от всякъде, едва ли са имали нещо общо.

Както е казал другаря Сталин, можем само да завиждаме.

SirBob

Цитатът на Сталин е съвсем точен тук. Убеден съм, че нещастиците плюят, биха дали мило и драго да са в компанията на Никол, но няма как да стане.