Синът на Дейвид и Виктория Бекъм - Ромео, изненада последователите си в Инстаграм със сторито, което пусна в профила си вчера сутринта. 17-годишният младеж публикува своя снимка, на която е с прическа подобна на тази на прочутия му баща през 2003 г., а именно - плитки.

Вижте кадъра>>

Под снимката Ромео беше написал:

"На кого му отива повече? На татко или на мен?"

В този конкурс трябва да отбележим, че победител беше Ромео, който до 9 ч. сутринта бе събрал 70% от вота на последователите си в социалната мрежа срещу само 30% за по-младия Бекъм.

Бившият футболист е сменил десетки прически по време на футболната си кариера, но през 2003 г. стана много популярен с плитките си. Дейвид обаче е споделял в интервюта, че това е било голяма грешка от негова страна.

"Не можах да избера по-неподходящ момент за тази прическа.

Срещнах се с Нелсън Мандела. Това беше голям чест. Бях в Южна Африка. И после просто реших да го направя по някаква незнайна причина."

Дейвид Бекъм през 2003 г.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Бекъм казва, че всъщност тази прическа му е причинявала много проблеми и дискомфорт. Боляло го е и когато удря топката с глава, така че определено съжалява за начина, по който е носил косата си през 2003 г.