32-годишната годеница на Джейсън Стейтъм бе възхитителна на премиерата на "Бързи и яростни: Хобс и Шоу" в Лос Анджелис, като прикова както всеобщото внимание, така и светлините на прожекторите. Фотографите на събитието се надпреварваха да снимат модела на „Victoria's Secret“, застанала гордо до половинката си.

Вижте снимки >>

Границата между вулгарността и елегантно поднесената съблазън, в дизайнерските решения днес, е много тънка. В опитите си да се откроят и да направят силно впечатление, понякога звездите залитат в грешна посока, но блондинката определено има усет за баланс по отношение на гардероба си и знае на кого да повери визията си.

В случая това е модната къща "Versace", изработила прекрасната бяла рокля с презрамки и гол гръб, която допълваше естествената красота на Роузи. Дължината на дрехата стигаше до земята, а кройката вървеше плътно по тялото ѝ. Истинският ефект, обаче, бяха прозрачните детайли, очертаващи фигурата на Хънтингтън-Уайтли в лявата ѝ страна, където тоалетът имаше и дълбока цепка.

Звездата от "Трансформърс" 3 бе решила да акцентира изцяло върху дрехата, без излишно да отвлича вниманието от нея, затова визията ѝ беше допълнена единствено от нежни бели сандали на висок ток и висящи обеци-халки, обсипани с камъни.

На кадрите Стейтъм не прикрива усмивката, провокирана от любимата му, като ръката му галантно обгръща талията ѝ през цялото време.

Роузи Хънтингтън-Уайтли е родена на 18 април 1987 г. в Обединеното кралство и израства във ферма в Тависток, Девън. В училището си често е обект на подигравки от страна на съучениците си, които се присмиват на двойната ѝ фамилия, сочните устни и малкия ѝ бюст. За първи път е открита за модния бизнес когато е на 16 години, по-късно, докато е в колежа, снима реклама за марката „Levi's“ и само след 3 години става един от ангелите на „Victoria"s Secret“.

Джейсън и Роузи се запознават на снимачната площадка на "Трансформърс" 3. Той е с 20 г. по-голям от нея, но това не пречи любовта да пламне между тях. След връзка, продължила 6 г., актьорът реши да падне на едно коляно и да зададе големия въпрос, така през 2016 г. двамата се сгодиха. В края на юни 2017 г. се роди синът им - Джак Оскар Стейтъм. Двoйката все още не e сключилa официално брак.

"Бързи и яростни: Хобс и Шоу" ще се завърти на големия екран на 2 август т.г.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos