В последно време сред хората все по-често се среща твърдението, че ако някоя от необвързаните популярни дами у нас замине на почивка някъде, то обезателно тя е в компанията на богат мъж, който поема всички разноски по въпросната екскурзия. Само че лъчезарната Натали Трифонова, заела мястото на Петя Дикова като водещ на предаването "COOLt", след като колежката ѝ излезе по майчинство, доказва, че независимите жени, които са напълно способни и сами да си позволят този лукс, изобщо не са мит.

Още в края на миналия месец блондинката замина за Гърция, а след като се прибра за кратко в България, сега тя отново отиде там, за да продължи своята лятна отпуска, далеч от обектива на камерата в телевизионното студио. Вместо да предава от малкия екран какво ще бъде времето, в момента тя му се наслаждава подобаващо в южната ни съседка, където се припича под жарките августовски лъчи на слънцето.

Вижте снимки >>

И независимо от предположенията на мнозина, дългокраката хубавица е заедно не с друг, а със своята баба, както и малкия си братовчед. Натали неведнъж е казвала в свои инервюта, че в живота ѝ няма нещо по-значимо от семейството, а сега действията ѝ за пореден път доказват, че това е самата истина. Всъщност синоптичката открай време предпочита да прекарва ваканциите си със своите близки.

Така например в началото на месец май т.г. тя реши да посети Дубай, а дните в арабското емирство сподели със своята майка Ванина, която работи като зъболекар. Трифонова многократно е засвидетелствала любовта си към нея, отбелязвайки, че я чувства по-скоро като своя приятелка. Близостта им се дължи на факта, че родителите ѝ се развеждат, още когато е била съвсем малка и оттогава Ванина дава всичко от себе си, за да подсигури възможно най-доброто бъдеще на дъщеря си, компенсирайки отсъствието на нейния баща, с когото рядко поддържат връзка.

Голяма помощ в отглеждането на малката Натали оказва и нейната баба Маргарита, която е сред най-уважаваните педиатри във Велико Търново. Ето защо не е никак чудно, че сега нейната внучка предпочита да прекарва свободното си време с нея, демонстрирайки силната си обич и признателност. Преди няколко часа красавицата показа на своите над 44 хиляди последователи в Инстаграм, че с тях е и малкият ѝ братовчед, когото и друг път е вземала със себе си на море.

Освен със семейни кадри обаче, Трифонова привлече вниманието на потребителите във виртуалното пространство и с такива от по-различно естество. Преди ден тя публикува изображение от плажно заведение, на което позира по черен баски от две части, чието горнище е украсено с декоративна верига. Съвсем естествено безупречната ѝ фигура предизвика огромен интерес, изразяващ се в хилядите харесвания, които получи поста ѝ.

"Търновска царица", "Красива болярка", "Уникална красота" и "Днешната прогноза: Внимание, пожар!" са само една част от ласкавите коментари, редящи се под нейната публикация.