В два поредни дни - София (24 юни) и Пловдив (25 юни), ще се състоят концерти на група "P.I.F.", посветени на Димо Стоянов. Събитията ще бъдат запомнени от феновете на бандата с неповторимата емоция, вдъхновена от музикатата, която ни извежда отвъд границите на реалността и ни напомня, че всички сме част от нещо по-голямо, което ни свързва и ни прави по-добри. Димо от "P.I.F." отиде при звездите, не можем да го видим, да се доближим до него, да го докоснем, но можем да усетим присъствието му в музиката.

Купи билет

"Приказката" на "P.I.F." ще разказваме заедно с момчета от групата и певците Ерсин Мустафов (Jeremy), Свилен Ноев ("Остава"), Графа и Дичо. В сърцето на София (Арена София - Колодрума в Борисовата градина) на 24 юни и на Младежки хълм в Пловдив на 25 юни ще станем част от неповторими събития, в които група "П.И.Ф." влага цялото си сърце и душа в памет на своя вокалист Димо Стоянов.

"П.И.Ф." е създадена през 1992 г. от Димо Стоянов и Иван Велков във Варна и точно там в средата на юни се състоя първият концерт от поредицата "Приказката P.I.F.", последва и концерт в Бургас с участието на Прея, Дичо, Ерсин и Свилен. Музикалните събития се превърнаха в буря от чувства - редуваха се веселите и тъжните моменти, точно както в живота, но в последна сметка преживяването беше страхотно и неповторимо.

Снимка: PR

За "П.И.Ф." е ясно, че Димо не може да има "заместник" и когато решават да посветят "Приказката P.I.F." на него, канят приятели, които изпълняват песните им. Първоначално дори изпитват притеснение от факта, че някой друг ще излезе на сцената с тях на мястото на Димо. Певците обаче дават всичко от себе си, изпълненията им са заредени с чувство и емоции, точно така, както би искал Димо... Защото всичко е заради него.

Концертите са направени точно, както заслужават да бъдат организирани подобни музикални събития - на големи сцени, с отлични звук и осветление, с мултимедия, която допълва емоцията и ни припомня моментите на Димо и "P.I.F.", които искаме да запазим дъблоко в сърцето си.

Снимка: PR

Купи билет

На 24 юни в София и на 25 юни в Пловдив музиката на "P.I.F.", заедно с певците Свилен, Графа, Ерсин и Дичо, ще ни направят част от най-емоционалното музикално преживяване на лятото. Идеята на групата и организторите от "Монте Мюзик" е с генерираните приходи от концертите да се подпомогне семейството на Димо, което загуби своята опора, баща и любим. 

Снимка: PR