Сам Смит отрече, че се е разделил с гаджето си.

За 31-годишният певец, който вече се определя като небинарен и използва местоименията те/тях, се заговори, че е прекратил връзката си с британския моден дизайнер Кристиан Коуън. По-рано тази седмица изтече информация от изданието Radar, че ексцентричният певец отново е в търсене на любовта, като дори си е направил профил в сайт за запознанства. Този слух обаче Сам отрекъл, а негов приятел заяви, че явно някой друг се представя за популярната звезда. Иначе за тяхната любов се знае, че е пламнала в началото на 2023-та, след като си сътрудничили в музикален клип. За него Коуън изработил аутфит специално за Смит и така се влюбили един в друг. Впрочем дизайнерът е обличал и Лейди Гага, Дженифър Лопес, Карди Би и Хайди Клум. А иначе след като потвърдиха връзката си с публична целувка, Смит се появи с Коуън на Седмицата на модата в Ню Йорк през февруари.

Певецът, който изпълнява скандалната "Unholy" показа подкрепата към своя любим, като избра за ревюто негова визия. Коуън е първото му сериозно гадже след актьора Брандън Флин и малко след като Смит разкри, че е небинарен през 2019 г. "Цял живот бях във война с пола си и реших да се приема такъв, какъвто съм, отвътре и отвън", сподели тогава той. "Не съм нито мъж, нито жена, мисля, че съм някъде по средата. Като цяло никога не съм мислил за което и да е човешко същество в строги рамки."

Кристиан Коуън

Снимка: Getty Images

Човекът, който обаче не отрече, че си търси партньор по "тренди" начин е актьорът Джон Траволта. Според световните медии той е готов да намери любовта отново, след като загуби жена си Кели през 2020 г. "Джон просто трябваше да се почувства готов и сега е", каза вътрешен източник пред National Enquirer. "Той знае, че Кели не би искала той да прекара остатъка от живота си сам". 

Джон Траволта и покойната му съпруга Кели Престън

Снимка: Getty Images