Сандра Бълок и Чанинг Тейтъм изглежда се разбират добре както на екрана, така и извън него, но за съжаление на актьорите, това не винаги е важало за техните деца, чиито отношения в миналото са били по-скоро враждебни, отколкото приятелски. По време на премиерната прожекция на новия им общ филм "Изгубеният град", дебютирал на голям екран в Съединените щати през миналата седмица, актрисата сподели на шега, че все още страда от посттравматичен стрес от запознанството си със своя колега заради обстоятелствата довели до него.

Причина за първата им среща били неприятните сблъсъци между дъщерите им Лейла и Евърли, заради които холивудските знаменитости често трябвало да ходят до кабинета на директора в училището, където всъщност се запознали.

Вижте снимки на Сандра >>

"Постоянно ни викаха в учебното заведение, което посещаваха момичетата, защото те често се хващаха за гушите", обясни звездата от "Мис таен агент" пред списание "People". "Слава Богу, вече не е така, но по онова време непрекъснато се бореха за надмощие... Беше весело".

Тя продължи: "При всяко обаждане, вътрешно се молехме дъщерята на другия да бъде тази, която е започнала избухналия помежду им конфликт."

57-годишната носителка на награда "Оскар" разказа още, че директорката наследниците им винаги е била внимателна и тактична когато им е съобщавала новината, защото била пределно наясно колко изморени са тя и Тейтъм от цялата история. Освен това драмата между момичетата никога не е била едностранна.

Снимка: Forum Film Bulgaria

"Те са доста равни", каза тя, разкривайки, че Лайла и Евърли вече са близки приятелки, след като са прекарали доста време заедно, докато родителите им снимали "Изгубеният град", в който участват още Даниел Радлиф и Брад Пит.

"Имаме две малки момиченца с изключително силна воля, които на тази млада възраст водеха упорита война помежду си", обясни по-късно Тейтъм в "Шоуто на Джеймс Кордън". "Затова всъщност решихме да реализираме този проект, за да може двете да се опознаят по-добре и да заровят томахавката, както и се случи. Те прекараха цял месец заедно с нас на снимачната площадка, но определено си заслужаваше", издава той.

Снимка: Getty Images