Напоследък упорито се заговори, че Саня Борисова и Ники Илиев отново са намерили път обрано един към друг и повторно са се събрали. Една от причините за това твърдение бе снимка, качена в профила на актрисата в личната ѝ Инстаграм страница, на която позира пред фотографския обектив на разходка с лабрадора на режисьора Анджи. Тогава редица медии писаха, че именно Илиев е заснел изображението, което свидетелства за това, че двамата прекарват време заедно.

По-късно дори се появиха статии, че бившата участничка в риалити предаването "Фермата" е бременна от Ники. Фигурата на Саня обаче и до днес остава все така прекрасна и по нищо не личи да очаква дете. Когато слуховете се изправиха срещу фактите, почитателите на някогашната двойка съвсем се объркаха и започнаха да се питат дали любимците им действително са решили дадат втори шанс на любовта си или всичко е просто спекулация...

Вижте снимки на Саня >>

Истината дойде от самата Борисова, която съвсем наскоро бе гост в телевизионното предаване "На кафе". Запитана от водещата дали има някаква истина във въпросните публикации, започнали през април т.г, тя отговори, че всъщност не е наясно с това какво се пише в медията.

"От два дни сме официално разведени. Беше голямо изпитание за мен... Все пак ние се разделихме преди повече от две години. В момента така е най-добре за двама ни. В прекрасни отношения сме", каза синеоката хубавица в студиото.

Тя призна, че в продължение на една година, след като е настъпил края на взаимоотношенията им, е смятала, че нещата могат да се променят, но в крайна сметка всеки от тях се е убедил, че това няма как да се случи.

"В момента сме по-близки от всякога. Непосредствено след самия развод си казахме открито много неща. Почувствахме се толкова близки и определено ще се подкрепяме в бъдеще. Аз го ценя", заяви Саня, а думите ѝ свидетелстват, че занапред двамата ще останат добри приятели.

Актрисата обясни, че за кучето се грижи предимно Илиев, но понякога и тя самата го гледа.

Снимка: Официален профил в Instagram

"Много я обичам (Анджи) и утре ще ми я доведе за няколко дни. Много ми е трудно да я гледам, защото тя изисква много време - интензивни тренировки по един час сутрин и вечер. Аз нямам толкова много време, той като мъж се справя идеално", разкри тя.

Сега, отново свободна, Борисова гледа напред с позитивна нагласа. Тя е съсредоточила вниманието си и в чисто ново амплоа, в което вече прави първите си стъпки. Скоро тя ще пусне собствена модна линия дрехи. Облеклата ще бъдат ежедневни, но елегантни, както сама се изрази. Колекцията ѝ ще се предлага онлайн.