Лятото е тук и като всяка друга година - то носи със себе си желанието за нови пътешествия и приключения. Затова през последните дни голяма част от хората у нас решиха да се насочат към Гърция, без значение от дългите часове, които прекараха на границата, чакащи рекордно дългата опашка от 15 км да се изниже.

И докато едни предпочетоха да отдъхват на лазурните плажове на южната ни съседка, други избраха по-далечни дестинации...

Вижте снимки >>

Така например уикендът предостави чудесна възможност на Саня Борисова да замени родната картина с по-различна панорама. Пътуванията винаги са били голяма страст на актрисата, позната с ролите си в "Чужденецът", "Живи легенди", "Нокаут" и др., но през последните месеци тя стриктно спазваше наложените ограничителни мерки, като единствените разходки, които си позволи, бяха в пределите на България. Вчера обаче тя се озова в един от най-красивите и романтични градове на света - Париж.

Брюнетката сподели със своите последователи в Инстаграм снимка, заснета на фона на френската столица. На изображението Саня позира с чаша кафе в ръка, седнала на тераса, а на простиращата зад нея гледка се виждат някои от забележителностите на града, извисяващи се над останалите сгради.

На кадъра Борисова е облечена в дълга синя връхна дреха и тъмни дънки, а визията ѝ се допълва от слънчеви очила с кръгла форма.

"Неделно кафе в Париж", гласи посланието ѝ.

Под формата на истории в платформата тя качи още фотографии и кратки клипове, показващи избрани мигове от престоя ѝ, по време на който компания ѝ прави нейна приятелка. На една от снимките Борисова е на брега на река Сена, а на видео е запечатала концерт под открито небе, състоящ се в близост до Айфеловата кула.

"Родена да блестиш в центъра на Париж", "Ти си истинско бижу", "Париж ти отива", "Прекрасна" и "Невероятна" са само една част от коментарите, редящи се под публикацията ѝ, която към момента е събрала над 7 хил. харесвания.