Кой не знае Миконос, кой не е слушал за него... Живописният гръцки остров, разположен в Егейско море, който е част от групата на Цикладките острови, е едно от най-предпочитаните места за отдих от много хора, а причините за това са редица.

От красивите лазурни плажове, сякаш материализирали се директно от скрийнсейвъра на компютъра в офиса, през спиращата дъха специфична архитектура, създаваща автентична атмосфера, и забележителностите, включващи старинни вятърни мелници и безброй църкви, та чак до луксозните и лъскави хотели и заведения, задоволяващи всяка прищявка на посетителите си...

Всичко това превръща дестинацията в истински рай под небето, привличащ към себе си едни от най-големите световни знаменитости. Да, там неведнъж са почивали звезди от ранга на Леонардо ди Каприо, Брус Уилис, Адриана Лима, Никол Шерцингер, Джерард Бътлър и др.

Вижте снимки >>

И макар днес американските популярни личности все още да стоят затворени по домовете си в Щатите заради коронавирус пандемията, на острова могат да бъдат забелязани известните лица на множество други страни. А в момента из тесните улици на Миконос се разхождат Саня Борисова и рапъра Христо Балабанов, по-познат просто като Кристо. От няколко дни актрисата, добила слава у нас с ролите си във филмите "Чужденецът" и "Живи легенди", споделя изображения и кратки клипове, разкриващи мигове от престоя ѝ там с музиканта.

Всъщност двамата не са на романтична ваканция, както много хора първоначално биха си помислили. Причината за посещението им в южната ни съседка са снимките на нов музикален видео клип. Това гласи посланието на бившата съпруга на режисьора Ники Илиев към една от първите фотографии, които качи в личния си Инстаграм акаунт, пристигайки на Миконос.

Работата далеч обаче не ѝ пречи да се наслади максимално на визитата си - нещо, което се опитва да прави във всеки един свободен миг. Когато не е пред камера, участничката в петия сезон на риалити предаването "Фермата" изцяло се отдава на приятните изживявания, които районът предлага.

Тя релаксира в едно от най-впечатляващите местни заведения "Сантана", пиейки пенливо вино, разхлажда се във водите на басейна или просто обикаля из града, както показва последната ѝ фотография, която сподели във виртуалното пространство. На нея Саня се усмихва лъчезарно към обектива, облечена в къс бял топ, който е съчетала с пурпурни къси панталони и жълта връхна дреха.