Предвид факта, че произхожда от достатъчно влиятелно, а и заможно семейство, не е изключено голяма част от последователите на Полина Спасова в Instagram, наброяващи към момента почти двадесет и две хиляди души, да са си мислели, че по случай днешния си рожден ден тя ще организира величествено тържество в хотела на своите родители, събирайки под покрива му голям брой гости, за да отбележи подобаващо хубавия повод. Позволявайки на въображението си да разпери криле, нищо чудно някои да са изпаднали в още по-големи детайли, представяйки си как началото на пищното събитие ще бъде положено часове преди настъпването на личния ѝ празник, а краят му ще бъде поставен поне още толкова след него. Нали все пак хората, които могат да си позволят удоволствия, обикновено не се лишават от тях, така че защо не?

Вижте снимки >>

Истината обаче се оказва съвсем различна... Съдейки по публикациите на брюнетката, появили се преди часове в социалната мрежа, тя е посрещнала своята 27-а годишнина съвсем скромно, в пълен разрез с очакванията за нея, без съпровод от шум и суета. Първоначално съпругата на Благой Георгиев, която съвсем наскоро изненадващо сподели, че двамата с него се развеждат, пусна като история във виртуалното пространство кратко видео, показващо шоколадова торта с формата на сърце, върху която горят две свещи, изписващи навършената от нея възраст. Тя очевидно ѝ е поднесена от нейните близки, тъй като е заснета на фона на домашна обстановка, в която не се вижда да има празненство. Такова липсва и на качените малко по-късно от нея изображения на друг десерт с надпис, гласящ: "Днес е рожденият ми ден". Въпреки че не е разкривала дали е получила дарове, мнозина са на мнение, че тя всъщност си направи най-големия подарък предварително, осигурявайки си отново свободата, с която разполагаше преди малко повече от година, когато все още не бе омъжена.

В края на миналата седмица, навръх Страстната събота, Полина озадачи своите онлайн почитатели, обявявайки пред тях, че се разделя с мъжа си. Признанието, че не иска да бъде с него дойде, докато отговаряше на въпроси, отправени ѝ в платформата. Тогава, провокиран от факта, че на последните ѝ снимки за разлика от половинката си тя не носи брачна халка, неин фен я попита дали отношенията им с Джизъса са приключили, а тя потвърди, че е така. Думите ѝ накараха някои от потребителите на платформата за комуникация да я упрекнат, че обявява решението си да остави своя партньор, докато той е в Доминикана, където участва в седмия сезон на приключенското предаване "Survivor". Тя обаче обясни, че той вече знаел за него, при това още преди да замине за снимките на шоуто.

Снимка: Официален профил в Instagram

Спасова уточни, че не предприема тази стъпка заради трети човек, намесил се във връзката им, признавайки, че поводът за нея е разочарованието, което е изпитала, когато е осъзнала, че с някогашния спортист са прекалено различни. "Не е това, което очаквах. Дванадесет месеца ми бяха достатъчни", пише тя, като съобщи, че дори премахва татуировката с неговото име от ръката си. И макар да казва, че нямат лоши чувства един към друг, Полина категорично заявява, че не мисли да поддържа контакт с Благой след официалния развод. "Няма какво да ни събере", посочва тя, допълвайки, че разполага с пълната подкрепа на своето семейство.

Любопитен факт е, че в последния ден на февруари тя сподели фотография, направена преди година, която разкриваше преплетените им ръце, стоящи върху току-що издаденото им свидетелство за граждански брак. По онова време посланието на брюнетката бе, че някогашният национал, който вече бе заминал за страната в Карибския регион, ѝ липсва, особено на въпросната дата, когато е трябвало да отпразнуват заедно първата годишнина своята сватба.

Снимка: Официален профил в Instagram