Ангелът на Victoria's Secret Сара Сампайо се наслажадава на топлите слънчеви лъчи през лятото, подобно на много други знаменитости.

Вижте снимки >>

Красавицата открехна завесата и показа на феновете си снимки от почивката си, на която демонстрира перфектна фигура, готова за модния подиум.

На една от снимките Сампайо изкушава със семпъл червен бански от басейна на фона на залеза, а португалската звезда сложи към снимката само два емотикона.

На други кадри 27-годишният модел позира с друг бански, този път в бледорозово, докато се наслаждава на кристалночистите води с широка усмивка на лице.

"Нищо не ме прави по-щастлива от плуването в океана", сподели Сампайо.

Моделът разкри, че е в Капри заедно с гаджето си Оливър Рипли. Двойката е заедно от 2015 година.

През 2018 г. Сампайо сподели пред Harper's Bazaar, че тренира пет пъти в седмицата, но заради себе си и за да се чувства добре, а не заради Victoria's Secret.

"Непрестанно представям бельо и тялото ми постоянно е на показ. Просто искам да изглеждам по възможно най-добрия начин", допълва тя.

Сампайо защити и Vicotoria's Secret, тъй като брандът често е критикуван през годините, че показват жени по бельо, докато са накичени с крила.

"Victoria's Secret не е ориентиран към мъжете - ние продаваме бельо на жени. Продаваме мечта. Всеки иска да се чувства секси", споделя тя.

И докато Сампайо има всички природни дадености да изглежда перфектно, тя споделя, че ключът е в здравословния начин на живот.