Селена Гомес е истински фен!

Тя и любимката на малкия екран - култовата Ким Катрал (която играе Саманта Джоунс), показаха взаимното си уважение една към друга. По-рано миналата седмица певицата качи тийз към новата си песен, а на фона на видеото се чува част от сцена от "Сексът и градът". "Single Soon" - написа под публикацията звездата на "Disney".

В клипа Селена използва реплика от първия епизод на първи сезон на сериала. Героинята на Катрал - Саманта Джоунс, разговаря по телефона с очевидно прекалено нетърпелив ухажор. Гомес имитира, че отговаря на телефона в ролята на Саманта, възпроизвеждайки познатия певчески глас на героинята: "Ало?"

"Всичко свърши, казах на жена си (за нас)!" - отговаря мъжкият глас, на който Селена го отхвърля с: "Кой е на телефона?". Клипът на Сел бързо бива разпространен и стига до Катрал, която отвърна "Одобрявам."

Иначе в конкретния епизод Саманта се забърква с женен мъж. По-късно той се обажда и й казва, че е готов да изостави съпругата си, за да бъде с нея, но тя не е е мотивирана за връзка с него.

Що се отнася до Гомес - "Single Soon" е включена в новия ѝ албум. "От известно време всички ме питат кога ще пускам нова песен", написа Гомес в социалните мрежи. "Тъй като още не съм приключила с албума, исках да пусна една забавна песен, която написах преди време и която е идеална за края на лятото."

Сингълът бележи завръщането на Гомес на музикалната сцена след излизането на испаноезичното ѝ EP "Revelación" през 2021 г.

А Катрал пък може да бъде видяна във финала на сезон 2 на спинофа "Сексът и градът" - "And Just Like That...".

Снимка: Getty Images