50-годишната Селин Дион отвърна на критиките за слабата си фигура и коментира слуховете за връзка със значително по-младия танцьор Пепе Муньос.

Вижте Селин сега и преди >>

В интервю Дион, която се отличава с нов стил на обличане, коментира формата си: "Не бих искала да говоря за това. Не си правете илюзии. Ако ви харесва, добре. Ако не, оставете ме на мира."

Селин определи покойния си съпруг Рене Анжелил като "най-великия мъж, живял някога". Той е единственият мъж, когото е целувала и който открива таланта ѝ, когато е едва 12-годишна. Той почина преди 3 години от рак на 73-годишна възраст. През същата седмица Дион се сблъска и с друга лична трагедия - брат ѝ също си отиде.

Тя говори и за слуховете за връзка с 34-годишния танцьор Пепе Муньос, който напоследък постоянно се появява с нея на събития, и каза за себе си, че не е обвързана.

По-рано и двамата отрекоха всякакви спекулации, че имат романтична връзка. Тя го нарече "най-добрия ми приятел" и каза, че не може да разбере какъв е този засилен интерес по негов адрес.

"Да, има друг мъж в живота ми, но той не е Мъжът в моя живот. Ние сме обвързани като приятели и нека не смесваме нещата. С него сме най-добри приятели. Прегръщаме се, понякога си държим ръцете, когато излизаме и хората го виждат. Имам предвид, че той ми подава ръка, когато излизам", казва Дион.

Embed from Getty Images

Селин допълни, че не се ядосва на мнението на хората, че е продължила напред след смъртта на съпруга си, защото Пепе е "хубав" и е нейният "най-добър приятел".

Embed from Getty Images