Няма никакво съмнение, че по-малката сестра на популярната наша актриса Саня Борисова, която носи името Ирена, макар обичайно всички да я наричат просто Рене, е една от най-очарователните представителки на нежния пол, раждала се някога по нашите географски ширини. Със своята изваяна фигура, дълбоки сини очи и чувствени устни тя е истинско вдъхновение за ценителите на красотата, работещи зад обективите в модния свят, в който тя отдавна се изявява.

Признанията за пленителната ѝ визия, които е получила през годините, са безброй, но може би най-значимото сред тях е това на престижното списание "Vogue", поставило я на корицата на своето арабско издание не веднъж, а два пъти. И макар нейният образ да е добре познат в Близкия Изток, където всъщност живее от вече почти две десетилетия, съвсем наскоро тя реши да го измени, предприемайки смело действие.

Вижте снимки >>

Повечето дами твърдят, че промяната на външния им вид обикновено е израз на тази, настъпила във вътрешния им свят, като в много случаи тя идва с желанието за ново начало, което искат да отбележат по забележим начин. Tочно така очевидно стоят нещата и при Рене, която постави началото на своята "безапелационна ера", както я нарече, отрязвайки дългата си коса, която открай време бе неразделна част от нейния облик.

Стъпката, която хубавицата предприе, определено изненада последователите ѝ Instagram, наброяващи близо половин милион души, като наред с това разпали любопитството им. В коментарите под първата ѝ публикация, показваща значително скъсената ѝ прическа, много от тях поискаха да разберат каква е причината за нея.

Снимка: Официален профил в Instagram

Оказва се, че Борисова е седнала на фризьорския стол в името на добра кауза, която е искала да подкрепи. Отговаряйки на въпросите, отправени към нея, тя сподели, че е дарила косата си на благотворителна организация за онкоболни деца. Освен това обясни, че откакто го е направила се чувства наистина щастлива, а промяната усеща като прераждане.

"Не съм сигурен, че съм виждал друга жена, която изглежда толкова добре с къса коса, колкото ти!", пише един от почитателите ѝ в платформата, сравнявайки я с холивудска звезда.

Само че промените за Рене не приключват тук, тъй като отскоро тя реши да замени градския пейзаж на Дубай, който вече отлично познава, с този на екзотичните Малдиви. Преди няколко дни тя публикува галерия от четири изображения, на които позира на един от лазурните брегове на островната държава. Облечена в нежна светлосиня рокля с тънки презрамки и гол гръб, сложила бяло цвете зад ухо, Борисова се усмихва лъчезарно към фотоапарата, разтапяйки сърцата на своите обожатели. По-късно, като 24-часови истории в акаунта си, тя им показа как запълва времето си там заедно със своите приятелки, разкривайки че дните си прекарва в разходки край плажа, а вечерите - на кино под открито небе.

Снимка: Официален профил в Instagram