Една от най-големите трудности, с които по принцип се сблъскват хората, установили се в чужда страна, безспорно е носталгията по родината, преобръщаща стомаха им всеки път, когато се сетят за бащината къща. Независимо от различните перспективи и по-добрия начин на живот, които новото място може да им предложи, то никога няма да бъде техен дом в пълния смисъл на думата, поне не и в сърцето им.

Въпреки това далеч не е изключено някои от тях да се привържат към държавата, в която са се установили, особено ако са прекарали наистина дълго време в нея. Така например красивата Рене Борисова - сестра на популярната наша актриса Саня Борисова, наскоро разкри в своя личен Инстаграм акаунт, че между нея и Дубай съществува специална връзка.

Вижте снимки >>

Преди ден тя качи в своя профил галерия, съдържаща 3 три изображения, на които позира в светлосиньо спортно облекло от две части - долнище с висока талия и къс топ с дълги ръкави от тюл, комбинирано с бели маратонки. Кадрите са заснети по залез, а на един от тях за фон е използван силуета на космополитния град, зад чиито сгради блестят последните за деня слънчеви лъчи, обагрили небето в жълто и оранжево.

"Влюбвам се в тази гледка всеки ден", гласи посланието към поста ѝ, събрал към момента хиляди харесвания.

Снимка: Официален профил в Instagram

Рене живее в Близкия изток от почти 16 години, там тя работи основно като модел, чиято красота е призната и от модната библия "Vogue", поставила образа ѝ на корицата на своето арабско издание два пъти.

Освен професионалните си ангажименти пред фотографския обектив, в продължение на три години харизматичната българка е била пиар на най-известния комик в екзотичната държава. Самата тя определя това време за най-стресиращия период от живота ѝ, ето защо решава да се откаже и да започне да работи за себе си. Сега тя има собствен сайт за красота, сътрудничейки си с големи и известни марки.

Снимка: Официален профил в Instagram

В края на април, отговаряйки на въпросите на своите почитатели в социалната мрежа, Борисова разкри, че планира догодина официално да се врече в любов на мъжа до себе си, минавайки под венчилото.