Васил Гарванлиев, който пя за Северна Македония на Евровизия 2021, и българската звезда Виктория ще изнесат съвместен концерт в Приморско на 13-и август. Събитието ще започне в 21 часа на откритата сцена до Община Приморско. Концертът ще открие международния лагер "Primorsko Creative Camp 2021", който събира на едно място представители на креативните индустрии в България и Европа.

Васил очаква с нетърпение концерта:

"Българската публика е страхотна. Винаги ме посреща с много любов. Много се радвам, че ще мога да споделя сцената с Виктория. За мен тя е една от най-талантливите млади певици в Европа. Подготвили сме много музикални изненади, така че ще се радвам да се видим на 13-и август в Приморско", казва изпълнителят.

В шоуто ще се включи финалистката от популярното телевизионно предаване "България търси талант" - Валериа Войкова, която ще изпълни обща песен с Виктория. Към музикалния спектакъл ще се присъедини и македоно-канадски композитор, музикален продуцент и пианист Давор Йордановски, както и унгарския композитор и артист Джони Палмър.

Виктория сподели, че очаква с нетърпение изявата:

"Миналата година направихме страхотен концерт в град Приморско. Това беше един от най-любимите ми моменти. Благодаря на Община Приморско и на д-р Германов, че толкова силно прегърнаха нашата инициатива. Приморско е много специален град за мен - тук снимах клипа към една от най-любимите си песни. Нямам търпение да се върна и да се срещна със страхотната публика тук", казва тя.

Международният креативен лагер "Primorsko Creative Camp 2021" се провежда с подкрепата на Община Приморско и хотел Forest Beach Resort.

Снимка: Евровизия