Шарън и Ози Озбърн се превърнаха в Бианка Ченсори и Кание Уест за Хелоуин.

Бившата телевизионна звезда се съблече, за да копира скандалната "топлес" визия на Бианка от септември, докато бившият вокалист на Black Sabbath пък се облече, като заложи отново на черното и покри лицето си - досущ като рапъра. Кадърът на семейство Озбърн е публикуван в социалните мрежи в профила в "Instagram" на Шарън, която е следвана от 1,1 млн. души там.

От скоро тя отново е под светлината на прожекторите. Миналата седмица разказа подробно в предаването "The Talk" за ада, през който е минала, докато е употребявала наркотици и как това на по-късен етап й попречило да възвърне старите си килограми, пише "Daily Mail". "И сега не мога да напълнея каквото и да ям. Заседналa съм на едно тегло. Сякаш през целия си живот съм била определени килограми. Не ми харесва това, но и не мога да го променя. Опитвам се да ям каквото и да е, но не мога да кача и това предизвиква депресия у мен." По нейни думи стана ясно, че макар да е свалила много килограми, тя не се приема такава, каквато е, и не харесва "новото си тяло".

След участието си в "The Talk" 70-годишната госпожа Озбърн говори и пред "This Morning", където разкри, че е в "последната си глава" от живота - след като е постигнала всичко, което иска. "Всичко, което исках да постигна - постигнах, доволна съм за това, което имам, не съм жадна за повече. Добре съм."

View this post on Instagram

A post shared by Sharon Osbourne (@sharonosbourne)