Шарън Стоун и 41-годишният Анджело Бофа вече не са заедно. Това бе потвърдено и от самия Бофа в телевизионно интервю за италианска телевизия.

Вижте снимки на Шарън и Анджело >>

Двойката бе засечена за първи път на интимна ваканция в Маями в началото на 2018 г. Тогава двамата изглеждаха на крилете на любовта.

Пред италианска телевизия Бофа споделя за отношенията си с 19-години по-възрастната Стоун.

"Ако някой е с по-младо момиче се смята за нормално. Редно е през 2018 г. вече да има равенство по този въпрос", казва Бофа с усмивка.

"Нормално е, когато двама души са красиви, между тях да се зароди нещо хубаво. Шарън е красив човек, както външно, така и по душа. Тя е привлекателна жена, но за съжаление всеки от нас тръгна по собствен път", казва Анджело.

Бофа потвърди, че в момента не е обвързан. Италианецът, който е израсъл в Швейцария, има успешен бизнес с недвижими имоти, на който се е отдал в момента.

Стоун има два брака зад гърба си - с Майкъл Грийбърг от 1984 до 1990 и с Фил Бронстийн от 1998 до 2005 г.

В началото на година Шарън говори пред Grazia, където разказа за отношението си към любовта въобще, без да споменава връзката си с Бофа: "Не съм от този тип момичета, които се определят чрез мъжа до тях... Ако искам да имам мъж в живота си, това няма да бъде някаква уговорка, а истинско партньорство. А такива трудно се намират."

Междувременно в Инстаграм се появиха снимки на Стоун от стилна фотосесия в черно-бяло за Editorialist Magazaine.