Коментари - Шарън Стоун (60) и 19-години по-младото ѝ гадже са се разделили | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ми хубаво! Тя си беше красива и още е красива за годините си, а въпросният хубавец си е пълен урунгел.

Всичко е преходно, чарът най-вече...беше самото изкушение, но вече е само портфейл...можеше и да не пада толкова ниско...поне щеше да си остане завинаги изкушението Шарън, но за порция сурово месо падна до унижението с жабара Бобо

Дърта!

на кого му се джитка с бабичка? Тази беше модерна ние като бехме на по 20...

Ми значи и ти си дъртак

Дърта пърхутка

Попрекарал е "младежът", може вече и той да има нужда от нещо 19-години по-младо, за да се почувства мъж.

КАТО ИСКАШ НОРМАЛНА ВРЪЗКА И ПАРТНЬОРСТВО, СИ НАМЕРИ МЪЖ НА ТВОИТЕ ГОДИНИ,ЗА ДА Е ВСИЧКО НОРМАЛНО! НОРМАЛНО НЕЩО ПРИ НЕНОРМАЛНИ ОБСТОЯТЕЛСТВА НЯМА КАК ДА СЕ СЛУЧИ! СВЪРШИХА ЛИ СЕ 60Г.МЪЖЕ В АМЕРИКА?

Дип, че нямаш път натам да й покажеш, как се правят нещата, а? :))

dofi

"Не съм от този тип момичета, които се определят чрез мъжа до тях... " Ха-ха, по-скоро не е от този тип баби!

Омръзнал й е или ... е свалил качеството и е завишил мизата!

На 60 е, и е в пъти по-хубава от него. Красива жена с красиво излъчване.

ДА, ОТДАЛЕЧЕ КАКТО НИЕ Я ГЛЕДАМЕ. ТОЙ Я ВИЖДА В ЦЕЛИЯ И БЛЯСЪК СУТРИН! НО НЕ ТОВА Е ПРОБЛЕМЪТ,ТЕ ПРОСТО СА НА РАЗЛИЧНИ ЖИЗНЕНИ ЕТАПИ И ИСКАТ РАЗЛИЧНИ НЕЩА ОТ ЖИВОТА! ОСВЕН АКО ТАЯ НЕ ВЗЕМЕ ДА РАЖДА ТЕПЪРВА! СМЕШНИ СА МИ ВЪЗРАСТНИТЕ ЖЕНИ ЖЕНЕНИ ЗА МЛАДИ МЪЖЕ,ПРИРОДАТА ТАКА Е ОТРЕДИЛА И НИЩО НЕ МОЖЕМ ДА НАПРАВИМ,ОСВЕН ДА НЕ СЕ ЗАХВАЩАМЕ С ОБРЕЧЕНИ КАУЗИ!

Нарича се проституция, когато има търсене - има и предлагане. Тази пазарна ниша е добре разработена доста отдавна. А медиите са политкоректни, поне за такива неща. Защото, съгласете се, да напишат "великата Шерън Стоун си смени жиголото", звучи някак оскърбително и за двете страни, друго си е "Шарън Стоун и гаджето й скъсаха". На всички ни е известно, че Холивуд е "Меката" на проституцията и че на почти всички плебеи, успели да станат "велики" там, им се е налагало да бъдат "гаджета".

Ама обърнете внимание, че всъщност не е тя, която споделя, че се разделила с гаджето си, а той го е казал! Т.е. той ходи да прави новини за себе си. Човеко стана известен покрай това, че бил спал с Шарън Стоун и понеже вече й е омръзнал, гледа да прокара и това като новина, та да се чувства известен още малко. Що се отнася до нея, тя едва ли би тръгнала да търси публично внимание с новина от типа"скъсах с гаджето си". Това е жена с класа, а не чалгарка!

има излъчване на бабиера.

как не разбират тези стари бивши светила, че не трябва да се показват дори когато навършат шейсет - развалят спомена който са оставили. Спомнете си за великата Грета Гарбо, която напусна екрана на 40 години.

голяма любов, която не изкара и една година. На 60 години била или не била от тези момичета... Няма момичета на 60 години.

Има момичета на 80 и лелки на 15... А ти вярвай, че ЕГН-то е определящо. Така на 35 ще почнеш да се тюхкаш колко си стар... А, на 45 вече съвсем нищо няма да може да те изненада от живота. Всичко ще ти е повече от ясно. :)

Момичетата и момчетата на 80 не се наричат момичета и момчета, а инфантили. Състоянието е патологични. Отказът да приемеш действителността, не те прави неподвластен на възрастта и времето. А иначе всяка възраст има своите достойнства. Младостта с невинноста или красотата и формите, старостта с мъдростта и уравновесеността си и т.н. Не, че няма и мъдри млади хора или пък невинни старци, но са по-скоро изключение.