Тази година се оформя като силна за кралски бебета. През април Кейт роди принц Луис, Зара Тиндал своята втора дъщеря Лена, а миналата седмица Меган и Хари обявиха, че очакват първото си дете през пролетта.

Вижте снимки на Шарлот >>

На 23 октомври внучката на Грейс Кели - Шарлот Казираги, роди момченце. Това е първото дете на Шарлот и годеника ѝ - филмовия продуцент Димитри Расам.

Най-новото попълнение в монакския кралски двор се е появило във вторник в болница "Принцеса Грейс" с тегло 3 230 г. Името на новото кралско бебе не е оповестено. То е седми внук на принцеса Каролин и правнук на Грейс Кели.

Казираги, която е 11-а по линия на унаследяване на трона, и Расам, които са заедно от 2016 г., са подновили познанството си чрез общи приятели. Смята се, че са сгодили през март по време на ски ваканция, тъй като пръстенът бе забелязан на ръката на Шарлот на Бала на розата същия месец. И двамата имат деца от предишни връзки. Казираги има 5-годишен син Рафаел от Гад Алмалех, а Расам има дъщеря от предишния си брак. Расам е син на актрисата и модел Карол Буке.

Според People двойката подготвя две сватбени церемонии през 2019 и те вече са избрали дати, които обаче не са оповестени публично.

"Шарлот е много щастлива", казва източник, близък до двойката. "Димитри е много приятен и те всъщност се познават от години.

Синът на Шарлот е третото кралско бебе в Монако тази година. През април братът на Шарлот - 34-годишният Андреа Казираги и съпругата ми Татяна Санто Доминго се сдобиха с трета рожба, а 31-годишният Пиер Казираги и Беатриче Казираги посрещнаха своя втори син Франческо.