На 30 март столичният клуб City Stage трябваше да събере на едно място седем успели жени, към които събитието на Dir.bg - "She"s the ONE", да насочи светлините на прожекторите. Тези прекрасни дами щяха да разкажат своите вдъхновяващи лични истории и да споделят с гостите натрупания през годините опит, но след заповедта на министъра на здравеопазването за отмяна на всички културни събития на закрито заради коронавируса, датата на конференцията се променя.

"She`s the ONE" датата си мени, но нрава и участниците си - не. При първа възможност голямата актриса Татяна Лолова, телевизионната  водеща Деси Стоянова, д-р Кристина Чачева, изпълнителният директор на "Български фонд за жените" Надежда Дерменджиева, първата българка, изкачила Еверест - Петя Колчева, писателката Здравка Евтимова и арт директорът и основател на фондация "Мога Сам" Биляна Савова ще застанат пред очакващата ги с нетърпение публика, доказвайки, че са силни жени, достойни да служат за пример.

"She"s the ONE" ще се състои на същото място. Веднага след отмяната на наложените ограничения, които засегнаха всички културни мероприятия в страната, ще бъде насрочена нова дата, на която желаещите ще могат да се докоснат до тези удивителни дами.

Всички закупени билети за събитието ще важат за новата дата. Молим зрителите, които вече са закупили такива, да не бързат да ги връщат, а да изчакат, докато бъде обявена тя.

За актуална информация следете Dir.bg и официалните ни канали в социалните мрежи.