Шер е своят най-голям критик.

Хитовата изпълнителка сподели, че никога не е била фен на собствената си музика или певческия си глас, пише "Daily Mail". "Не съм си фен, но ми харесва това, което върша", обясни тя в интервю пред сп. "Paper" наскоро. "Просто никога не съм си харесвала гласа. Ако имах избор, вероятно бих искала да го сменя с нечий друг."

По-конкретно носителката на "Грами" смята тона на гласа й за "странен". "Не звуча като мъж, не звуча като жена. Аз съм някъде по средата", заяви тя пред изданието.

Въпреки дългата си десетилетия кариера на върха на класациите, 77-годишната Шер добави също, че невинаги се е чувствала доволна от така популярните си музикални записи. "Имам толкова много албуми, но сякаш не бяха хитове." Тя обаче е оптимист за новия си "Christmas", който записа с 37-годишното си гадже Александър Едуардс. "Харесвам този албум", казва. "Не беше планиран, но се получи добре."

Вижте снимки на Шер >>

Впрочем за тях двамата като двойка се знае от миналогодишната есен. Пред "Extra" тогава Шер обясни, че двамата с Александър се разбират. "Мразя да говоря за това колко съм щастлива, но прекарваме страхотно време заедно. Можем да си говорим за всичко. Той има страхотно чувство за хумор. Ние просто се разбираме."

Въпреки това призна, че разликата им от 40 години във възрастта често излиза наяве, тъй като се е случвало да говори за изпълнители, които вече не са сред живите и приятелят й не може да се включи в разговора. "Понякога говоря с него за някого и той няма представа за кого говоря. Просто ме поглежда и казва, че през този период дори не е бил роден", коментира Шер.