По всичко изглежда, че за Филип Плейн празниците имат по-специално значение, отколкото за остатъка от света, тъй като в последно време подаръците, които съдбата му поднася на тези значими дати в календара, му даряват щастие за цял живот. Така например преди две години, точно навръх Коледа, Лучия Бартоли му съобщи, че очаква дете от него. Историята се повтори на последния Великден, когато половинката му го зарадва с хубавата вест, че двамата отново ще стават родители.

И така, след като за втори път го накара да се почувства като най-големия късметлия на земята, тя реши да направи своите над триста хиляди последователи в Instagram съпричастни с тяхното блаженство, публикувайки в социалната мрежа кратко видео, с което им разкри, че за втори път е бременна от дизайнера. В началото на кадрите брюнетката стои с гръб към обектива, застанала на една от слънчевите тераси в тяхното имение, където сякаш се наслаждава на панорамната гледка към залива на Кан, ширнала се пред погледа ѝ. Само след секунда обаче тя се обръща, за да влезе обратно в стаята, през която по-рано е излязла навън, показвайки на зрителя леко заобления си корем, който се вижда съвсем ясно, изпъкващ под възела на бялата ѝ риза с дълъг ръкав, съчетана с разкроена, падаща до земята пола в същия цвят. Вътре, държащ на ръце малкия им син Роки, я очаква нейният любим, който я дарява с нежна целувка - първо по устните, после по корема. 

Вижте снимки >>

"Второ бебе на хоризонта! Чувстваме се толкова развълнувани и благословени", написа в онзи период тя към своята публикация.

Два дни по-късно в акаунта ѝ се появи нов клип, запечатал подбрани мигове от пищното детско тържество, състояло се в семейния им дом, в чиито рамки с партньора ѝ обявиха по атрактивен начин пола на бъдещото им отроче. В него се вижда, че над открития плувен басейн в двора на имота е направена платформа, украсена с внушителна декорация, за която определено не са пощадени средства. Върху нея се издига голямо великденско яйце, изработено от безброй цветя, а пред него е поставено устройство, наподобяващо ретро детонатор. Когато важният миг настъпва, влюбените натискат заедно неговата ръчка, а около тях избухват облаци от син дим, оповестяващи, че ще имат още едно момченце. След това цветната украса се разтваря, разкривайки на присъстващите своята сърцевина, от която се подава мащабна фигура на син заек.

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от LUCIA BARTOLI (@xluciabartoli)

"Имахме магически Великден! Разбрахме, че не след дълго ще посрещнем още един син. Толкова съм щастлива, че Роки ще има братче, при това със съвсем малка разлика във възрастта", гласяха тогава думите на Бартоли във виртуалното пространство.

От тогава насетне акцентът на всеки пост в профила ѝ съвсем умишлено пада върху живота, който постепенно расте в нея, демонстрирайки обзелите я доволство и гордост. Изключение не прави и последното изображение, което тя качи само преди ден. На него Лучия позира пред фотографския обектив, докато прави йога. Носейки единствено черни бикини със силно изрязана кройка, тя стои на тераса, отвъд металния парапет на която се вижда безкрайния хоризонт на естествен басейн, а позата на ръцете, която е заела, преплитайки ги пред себе си, прикрива голите ѝ гърди. Въпреки това красавицата, която е постигнаха хармония, свързвайки се с обграждащата я обстановка, както сама посочва, успя да разпали въображението на мъжката част на своите почитатели, давайки му достатъчно храна.

Припомняме, че това ще бъде трето дете за модния корифей, тъй като той има 9-годишен син от предишната си връзка с модела Фернанда Ригон. Двамата се запознават в Милано, преди още славата да го връхлети с пълна сила, но се разделят през 2013 г. - само два месеца, след като малкият Ромео Принц се появява на бял свят. През по-голямата част от живота на момчето, баща му стои настрана от него, но не защото не желае да прекарват време заедно, а понеже Фернанда предпочита да е далеч от тях. Независимо колко болка му носи това нейно искане, той се съобразява с него.

 

ИЗБРАНО
ИЗБРАНО