Първородният син на фолк певицата Камелия и любимия й Цветин посрещна първия си рожден ден. Щастливите родители организираха тематично парти за малкия Баян, вдъхновено от популярния разказ на Екзюпери "Малкият принц", кадри от което изпълнителката сподели с многобройните си фенове в социалните мрежи.

"Тези дни навърших една годинка. Благодаря на всички, които бяхте на моето първо парти. Малко поплаках, но беше от радост и вълнение..., все пак съм още малък принц. Всичко беше много красиво и вкусно. А подаръците прекрасни. Благодаря ви", беше текстът, придружаващ кадрите от събитието.

Преди година Камелия и Цветин изненадаха публиката с новината, че са станали родители. Фолк певицата никога не е крила, че мечтае да бъде майка, но, че тази радост така и не е успяла да я застигне. Е, през 2023 г. голямото й желание най-накрая се осъществи и новият член на семейството им беше представен на феновете на фолк дивата.

Камелия предпочита да не коментира как синът й Баян се е появил на бял свят, призовавайки публиката да се радва на щастието й и да не се интересува от други неща.

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Kamelia (@kamelia_official)