От известно време насам градусите навън достигат все по-високи стойности, което означава, че жаркия сезон официално е в своя разгар. И макар тази годна той да се забави по-дълго от обикновеното, сега сякаш е решил да се реваншира за закъснението си, превръщайки повечето от дните в т.нар. горещници, каращи земята да се пука от суша. Разбира се, тези климатични условия често носят след себе си бури, каквито всъщност се очакват на няколко места из страна ни, но засега те няма да помрачат доброто настроение на летуващите по родните курорти.

Прави обаче впечатление, че за разлика от преди, когато по-голямата част от популярните лица у нас с готовност напускаха пределите на страната ни, отправяйки се към различни екзотични и далечни дестинации, в търсене на незабравимата почивка, сега те предпочитат да заложат на добре познатата, но все пак красива обстановка на нашето крайбрежие. Така например Преслава и Камелия избраха за своята ваканция южното ни Черноморие, като в момента двете се намират на по-малко от шест километра една от друга, навярно дори без да подозират.

Вижте снимки >>

Преди няколко часа брюнетката сподели в своя личен Инстаграм акаунт снимка, показваща на последователите ѝ в социалната мрежа, наброяващи повече от половин милион души, как отдъхва на ръба на басейн в луксозен 5-звезден бутиков комплекс, издигнат в Лозенец, държейки в ръка чаша прясно изцеден портокалов фреш. На изображението тя носи цял черен бански на бели тънки ленти, извиващи се в причудливи форми, а външният ѝ вид се допълва от чифт тъмни очила. Хотелът, в който е избрала да отседне, се намира само на няколко метра от плажната ивица. Наред с впечатляващата гледка към вълните и безкрайния хоризонт той предлага на своите гости всички необходими удобства, за да превърнат престоя си в незабравимо изживяване.

"Добро утро", бе единственото, което певицата написа към публикацията си, събрала към момента повече от 16 хил. харесвания и множество комплименти от страна на нейните почитатели.

От своя страна нейната колежка се е спряла на недалечното Царево, където също се припича под слънчевите лъчи. Преди ден огън-момичето на поп фолка качи в личния си профил кадър, на който позира в бяло плажно облекло от две части, декорирано с дървени мъниста, чиято силно изрязана кройка, наподобяваща моделите от марката "Inamorata" на провокативната Емили Ратайковки, разкрива голяма част от тялото и плътта на певицата. Завършвайки плажната си визия, тя се избрала сива шапка с широка периферия.

"Обичам лятото", гласи краткото послание към поста ѝ.

Подобно на феновете на Преслава, тези на Камелия също все още не могат да приемат нейната промяна, вследствие на ринопластиката, на която се подложи преди почти три месеца. Откакто звездата от музикална компания "Пайнер" коригира формата на носа си, те не спират да я осъждат, изтъквайки, че тя вече не прилича на себе си заради интервенциите. Според тях сега бившата съдийка от предаването "Гласът на България" е копие на Емилия. Тя обаче подминава думите им, без да им обръща внимание, с което доказва, че харесва външния си вид, напук на хорското мнение.

Ден по-рано блондинката показа на потребителите в платформата как разпуска в заведение, построено върху пясъка. За да се разхлади, тя си е поръчала чаша узо, с което вдига наздравица.