Скандалната изпълнителка Лизо, която се изявява и като "plus size model", отново взриви онлайн пространството.

Наскоро певицата разкри пред многомилионната си фен база в Инстаграм, че възнамерява "да стане супермодел". С публикация в личния си профил, тя скандализира последователите си - не само заради прищявката й, но и заради визията, която бе избрала. 35-годишната жена се появи с изкуствени мустаци, докато позира за снимките.

На фона на съдебните дела, които се водят срещу Мелиса Джеферсън, както е истинското й име, наскоро сподели, че подготвя нов проект. "Пиша една от най-добрите ми музикални творби, просто ми трябва малко време", коментира тя. По нейни думи благодарение на изкуството успява да "продължи да живее". Смята се, че новият й проект ще е за болката и радостта.

Припомняме, че певицата е въвлечена в съдебна битка, заведена от три от бившите й танцьорки. Те твърдят, че тя ги е подлагала на различни форми на тормоз и дискриминация по време на работата им. Говорител на Лизо обаче направи изявление, в което изрази, че правният екип на певицата планира "да обжалва всички елементи, които съдията е решил да запази в иска".