За много хора жаркият сезон започва не в мига, в който температурите отвън започват драстично да се покачват, карайки живака в термометрите най-после да се размърда, след дългите месеци на упорит застой, а в този, в който успеят да стъпят върху горещия пясък на някоя плажна ивица, носещ им удовлетворяващото чувство за спокойствие и безгрижие, окончателно заличаващо спомена за отговорностите и ангажиментите, изпълващи обичайното им ежедневие.

Да, все пак какво лято би било без звука на морските вълни, разбиващи се в парещия ходилата пясък, нали? И така, от известно време насам родното Черноморие започна постепенно да се изпълва с посетители, отдали се на дългоочакваната си ваканция, а сред тях са Луиза Григорова и майка ѝ Ивет, радващи се на щедрите юлски лъчи на слънцето, под които се припичат заедно със свои приятелки. А единственият мъж, радващ се на цялото внимание от страна на женската компания, е Бран - малкият син на актрисата, които през този септември ще навърши една година.

Вижте снимки >>

Преди няколко дни, след като съпругата на режисьора Мартин Макариев официално приключи със снимките на последния си филм "Игра на доверие", в който отново си партнира с очарователната Яна Маринова, групата обърна гръб на забързания и динамичен живот в столицата и се отправи към прекрасния и живописен курорт Дюни, разположен на 40 километра южно от Бургас и 5 километра от Созопол, където се намира и прочутият плаж със същото име, заобиколен от растителност, който е носител на престижното отличиe "Син флаг".

Именно от там актрисата сподели няколко изображения в личния си Инстаграм профил, разкриващи на последователите ѝ в социалната мрежа как заслужено си почива след края на продукцията, отпразнуван по-рано с голямо парти в софийско заведение. На едно от тях, придружено с краткото, но красноречиво послание "Хубаво ми е!", тя позира пред фотографския обектив във водите на естествения басейн, облечена в червен бански костюм от две части, включващ горнище с едно рамо и долнище с висока талия, разкриващ добрата ѝ фигура, която си е върнала за 10 месеца след раждането. На друго пък лицето ѝ сияе от щастие и гордост, държейки в ръце своя наследник, който не обръща никакво внимание на фотоапарата, запленен от необятния хоризонт, ширнал се пред него.

Тя обаче не бе единствената, която реши да запечата приятните емоции на брега с момчето, тъй като неговата 51-годишна баба, макар изобщо да не прилича на такава, предвид начина по който изглежда, стори същото. Собственичката на модна агенция "Ivet Fashion" сподели във виртуалното пространство галерия, съдържаща 2 кадъра, на които е със своя внук, озаглавена "Лювоб". На първия двамата са сами, но на втория към тях са се присъединили още две жени, радващи се на детето.