Славена Вътова стана майка през юни. Само 3 седмици след раждането на дъщеря си Ема, тя застана пред обектива на Диляна Флорентин в безупречна форма за есенната фотосесия на списание "Булка".

"Това, което е на лице за сега, се дължи единствено на хранителен режим, който спазвам заради кърменето. И може би някаква част се дължи на безсънието, но с нетърпение очаквам момента, в който ще мога да спортувам и да постигна изцяло формата, към която се стремя", сподели Славена.

Вижте фотосесията >>
Още снимки на Славена >>

Като майка тя се чувства "щастлива, мотивирана, пълноценна" и добавя: "И преди съм се чувствала така, но появата на Ема мултиплицира многократно тези емоции. Ежедневието ми е изцяло променено - не мога да кажа, че е лесно, че става от само себе си. Сега изграждаме режима на Ема и това е свързано с много дисциплина, която си налагаме на първо място ние с Юлиян".

Сватбеното тържество Славена си представя скромно и слънчево.

"Сватбата ни ще бъде такова тържество, което ще донесе радост на нас и близките ни. Представям си я на открито, в приятно топло време. Тесен кръг приятели, които да споделят щастието ни, хубава музика... Аз, държаща Ема, вървя от единия край на пътеката към другия, от който грее лицето на Юлиян", мечтае Славена.