Славена Вътова позира като булка след раждането

"Мис България" 2006 и Юлиян Цолов сключиха граждански брак през пролетта само със свидетели, а тържеството тепърва предстои.

Обратно в новината

Коментари - Славена Вътова позира като булка след раждането | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Красива си е Славена, стига сте злобяли. Щастие и обич и пожелавам.

живяла по-скромно, не ми трябва милионер, да имам деца от пандизчия - мерси.

За мен Славена е късметлиика,защото : е излязла от нищото и без работа си живее много добре, защото има много умен и богат мъж, който не знайно защо я обича, имат си и детенце, Въобще живот ,за който много могат само да мечтаят. Без да има заслуги, на - провървяло и. Роди ме мамо с късмет, па ме хвърли на смет, както е поговорната.

Забравяш компромисите. Всичко си има цена.

Завиждате на Славена, защото съпругът й Джулиън е милионер!

ли не - оборотна миска и далавераджия "-звизди" от демократична бг -хората ги ненавиждат, а медиите ги провъзгласяват за национални герои

Съпругът й БЕШЕ милионер. Освен това беше пандизчия и измамник, който натопи приятелите си от страх. От алчност и простотия загуби всички шансове за реализация и кариера и ги замени със затвор, екстрадация и необразована жена с нисък интелект. И да не забравя, името му не е Джулиън, а Юлиян с китната селска фамилия Цолов.

Много сте злобни и зависливи,явно момичето е успяло и вие се пръскате от злоба и некадърност.Е не може всички да са прости като вас. Не зная какъв е този боксьор ,но момичето е разбарло ,че е комплексар , а не мъж и се е махнало от там.

се пише зависT и зависTници, како сийке

А защо да сме прости?Ти много ли си умна?Даже не можеш да пишеш правилно!

За човек, упрекващ "простите", си изумително просто и неграмотно парче. Едва ли някой завижда на неграмотна бивша миска, чието порно е достояние на цяла България. И като си говорим за некадърност, кое е кадърното на Славена? Страшно ми е любопитно да науча в коят точно област е кадърна при все, че не може да формулира едно правилно изречение.

Снимките са страхотни, някакъв лек ретро винтидж стил! Браво за което! Само че моделът от толкова много фотошоп въобще не прилича на Славена Вътова.

Само като си спомня боксьорчето, как я подиграваше с жестове, докато я помпеше - мога да да си представя и ква жена е. Нали, квото било било, който, шляпал - шляпал, Славчето се била омъжила. Важното е да са живи и здрави младите, да се обичат и да си гледат децата.

Боксьорчето и даде супер се.. , а тя вряскаше през цялото време явно така смята, че е нормално, щом по филмите така е гледала. Охка, вика и изведнъж с нормален глас: чакай чакай че главата ми тука се бие в дъската! Няма такъв смях ,братче, добре че боксьорчето беше пич!

Може да е станал боксьор, но не е станал мъж. Защото мъж не може да се държи по този начин.

Мъжът трябва да е джентълмен когато насреща има една истинска лейди, когато е на посещение при лека жена няма нужда да е джентълмен. Надявам се разбирате това.

А преди раждането е позирала като Jena Jameson пред не един..

Вижте какво ви отговаря Гугъл на заявката : Вътова по.ноклип

Ами те с това си изкарват хляба-като се снимат. Иначе защо са станали миски. Добре, за името Ния има някаква ирония. А защо не кажете нещо иронично и за нейното име Славена. Бива си го, а?

Селото крещи в нея с пълна сила.

Това е така.Омъжила се е за шлосер.

Ама тия наши ВИПКИ,като започнат фотосесиитете първо с "вижте ми корема...бременна",после след раждането "вижте колко бързо съм влезнала във форма"...абе стой и си гледай бебето и стига се навира в очите на хората,хич не им пука за теб.И да им напомняш,пак няма значение.Гледай си и зализания богаташ и си щастливей.

Бътова позира като вулка... Еахти вица!

ми то хубавото време свърши, закога? Тя Ема вече няма да е за държане, ами сама ще ходи, пък Юлиян дали ще бъдеш все още в очакване, а той?

ма, булка....то бива мисловен кич, ама ти надмина и най-розовата американска бУза.

ака ми се

Добре, знае сложни думи : мултиплицира! Ама нищо за световния мир не каза!

Прекрасни снимки и рокли, но не и манекенката. Много сериозна, тъжна, измъчена ... да няма някакви проблеми? Не ги ли учат да се усмихват?

Изглежда доста повяхнала и изтерзана,ама то и е нормално,като се предполага, че надали си докарва 10-15 часа сън

Супер! Сакам и я да са снимам като булка и да ма изтипосат у лайфа на дира!

Хм, доста повяхнала и уморена изглежда. Дори и фотошопа не е могъл да го скрие. Абе моме, що не си гледаш бебето първо, пък после се прави на модел. Аман от амбициозни миски и манекенки!

Не ме кефи тая нещо у фейса!

Каква друга, ако не Ема, Ния или Мия. А, забравих - и Рая.

Ния е старо българско име, съкратено от Евгения, използвано от Димитър Талев в романа "Железния светилник" за създаването на един от най - красивите образи на българската жена - Ния, жената на Лазар.

Благодаря. Знам коя е Ния. А Мия коя е, ако може да ми разясниш?

Защо от Евгения точно, а не от СтефаНия или АнтоНИЯ, примерно?

Така е, но прекалено много станаха Ниите, Алексанртите, Матринчовците...не може половиният клас да са Нии, нали? Малко въображение требе...

След сватбеното тържество и едно пътуване до Щатите, да и покаже борсовата акула любимите си места.

той ако се върне там, веднага ще го хванат за перчема и право в пандиза

Мен повече ме притеснява как нормален човек, може да си остави 3 седмичното бебе, за да ходи да се снима часове наред. Аман от тая показност "вижте ме как ми е залепнал корема за гърба 2 дни след раждането".

Вместо да се разхубави след раждането, прилича на увяхнала марула :))) Явно преумората й идва в повече.....

На лице се е разгрозила, с една дума не важи

преди едно лице бешеее...

Тая жена се вре навсякъде.Дето викат турците:"Аман".

Красота. Но то трябва да се види на живо, за да се разбере на кого е заслугата - на природата или на фотографа :)))

Тази се вживява в своя си филм, но и трябват масовка за фон. Е, ние, четящите това, сме част от нея.

Фотошопа е свършил добра работа ........Иначе Вътова според мен е една от най-несимпатичните мис -България .

Гушкай си Тоца . . .

Тоца е убавица пред тази с физиономия на катерица, а сега съвсем на нищо не прилича.