Джейми Фокс, който доскоро бе в болница, поради тежкото си здравословно състояние и в момента живее втори живот, се отдава изцяло на приятелката си Алис Хъкстеп, пише американското "Radar".

Според изданието неговите приятели били обезпокоени, че именно тази привързаност на Фокс към жената, може да му изиграе "лоша шега". Медията допълва, че актьорът бил готов да купи пръстен и да се ожени за Хъкстеп, въпреки притесненията на близките му, които смятат, че прави огромна грешка, предвид скорошното му излизане от болнично заведение. 

След като по-рано тази година Фокс претърпя здравна криза, източници твърдят, че инцидентът е променил гледната точка на актьора и очевидно го е накарало това да се върне към идеята за брак. "Фактът, че щеше да умре го накара да живее на пълни обороти", казва източник пред "National Enquirer". "Сега той много добре осъзнава, че всичко може да свърши в един момент."

Припомняме, че Фокс бе хоспитализиран през април и прекара седмици в интензивното отделение. Тогава семейството му заяви, че здравословното му състояние се дължи на "медицинско усложнение", но се появиха подозрения, че Фокс всъщност е получил инсулт. След чудодейното възстановяване на актьора приятелите му се притесняваха, че той е изплашен от здравословната криза - и иска да се установи с Хъкстеп възможно най-скоро. "Те се притесняват, че ще се ожени за Алис, само защото излиза с нея в момента."

Алис Хъкстеп (дясно)

Снимка: Getty Images

Джейми неотдавна заведе много по-младата си любима на романтична почивка в Кабо Сан Лукас, а източници на "Radar" твърдят, че Хъкстеп е мистериозната блондинка, с която Фокс бе забелязан в Кан през май миналата година. Преди нея той се срещаше в продължение на шест години с Кейти Холмс, но през 2019 г. се разделиха. "Сега той е готов да направи Алис своя съпруга и хората смятат, че е импулсивен", говорят запознати с казуса. "Откакто излезе от болницата не се държи адекватно", смята негов приятел. "Изглежда различен - не дава добър пример", допълва.