След като наскоро в изявление певицата Лизо каза, че се "оттегля", в началото на седмицата в пореден клип увери феновете си, че не е имала предвид, че става въпрос от музикалната индустрия. 

35-годишната изпълнителка уточни, че по-скоро "спира да обръща внимание на негативните коментари", а не, че спира да пее или да пише песни. "Това, от което няма да се откажа, е създаването на музика, която свързва хората", каза тя. "Ако успея да вдъхновя или мотивирам само един човек, тогава ще знам, че съм направила нещо значимо. Ще продължа да вървя напред и да бъда себе си", допълни.

Носителката на "Грами" също така благодари на феновете за любовта, с която са я затрупали, като добави, че това "означава повече, отколкото предполагат".

Лизо, чието истинско име е Мелиса Джеферсън, влезе в съдебна битка през август миналата година. Бившите й танцьорки я обвиниха в сексуален тормоз и създаване на враждебна работна среда. В своя защита тогава тя коментира, че обвиненията към нея били "неверни" и била "разочарована", припомня Sky News. 

"Постоянно се изправям срещу лъжите по мой адрес, станах обект на подигравки и грозни подмятания", каза тя наскоро.