Близо три месеца след спешното му хоспитализиране заради мистериозно заболяване, актьорът Джейми Фокс зарадва почитателите си, появявайки се напълно здрав и в страхотно настроение. Той беше заснет от папараците на TMZ на палубата на луксозна яхта, с която поплава по река Чикаго.

55-годишният актьор, чието истинско име е Ерик Марлон Бишъп, не пропусна да помаха на почитателите си, които го разпознаха и поздравиха от брега и с това да им покаже, че здравословният кошмар, през който премина, вече е зад гърба му.

Припомняме, че в средата на април тази година, Джейми Фокс беше приет по спешност в болница в Атланта, където снимаше филм с колежката си Камерън Диаз. За влошеното здравословно състояние на актьора първа потвърди дъщеря му Корин, която в пост в Instagram определи случващото се с него като "медицинско усложнение", без да дава повече подробности по случая. И до днес никой от екипа на Фокс не е разкривал какво точно се е случило с него.

Само месец преди хоспитализирането му, в медиите излезе информация, че по време на снимките на филма актьорът е получил нервен срив, след който е уволнил продуцента, двама от режисьорите на лентата и личния си шофьор.

"Той настоя проблемите да бъдат решени моментално и набързо уволни четирима човека от екипа на продукцията. Смяташе, че с това, ситуацията ще се подобри", споделил тогава член на екипа.

Колегата на Джейми - актьорът Джон Бойега, с когото си партнират във филма They Cloned Tyrone, каза на премиерата на лентата, че никой не се е чувал с Фокс, и макар че му се е искало двамата да минат заедно по червения килим, му пожелава всичко най-добро.

ИЗБРАНО
ИЗБРАНО