Актьорите Уил Смит и Мартин Лорънс потвърдиха официално, че се завръщат за четвъртия филм от поредицата "Лоши момчета".

"Време е", казва Смит във видео, споделено в социалните мрежи.

Клипът показва как той се отбива при колегата си Лорънс, за да направят съвместното изявление: "Официално е: "Лоши момчета 4" идва, бейби".

Третата продукция от поредицата доминираше в бокс-офиса през януари 2020 г., преди пандемията от новия коронавирус да бележи осезаемо киноиндустрията.

В изявление, направено от "Sony Pictures", се казва, че четвъртото заглавие от сагата е в начала фаза на предпродукция, а Адил Ел Арби и Билал Фала се завръщат като режисьори. Сценарият е поверен на Крис Бремнър.

След скандала на миналогодишните "Оскар"-и, когато Уил Смит зашлеви комика Крис Рок, плъзнаха слухове, че в резултат на това може и да не бъде заснето трето продължение на историята за полицаите Маркъс Бърнет и Майк Лаури. Наскоро обаче се заговори, че все пак ще има такава.

Първата част на екшън-комедията, излязла на екран през 1995 г., реализира 65,8 милиона долара в световния бокс-офис, припомня БТА. Продълженията се представиха дори по-добре - "Лоши момчета 2" (2003) спечели 273,3 милиона долара, а "Лоши момчета завинаги (2020) - 426,5 милиона долара.

Снимка: Getty Images