Мария Бакалова ще се снима с Дейвид Духовни в нов филм на режисьора Джъд Апатоу.

Това съобщи самата българска актриса, която преди дни спечели наградата за актриса в поддържаща роля на Лондонските кинокритици за филма "Борат 2" и бе номинирана за наградата "Златен глобус", в своя Инстаграм профил.

Вижте снимки на Мария >>

"Толкова съм благодарна, че ще имам възможността да работя с такива хора! Като сбъднат сън е! Нямам търпение да започнем!", пише Бакалова, публикувайки няколко снимки на статии за новия филм, излезли в международните медии, като не пропуска да благодари на агенциите, които се грижат за кариерата ѝ.

От тези публикации става явно, че филмът ще се казва The Bubble ("Балонът") и снимките му ще започнат следващата седмица. Той ще разказва историята на група от актьори, поставени под карантина в хотел, които се опитват да завършат голям холивудски филм.

Счита се, че сценарият е вдъхновен от реалната история на "Джурасик свят: Доминация". Актьорите бяха затворени с месеци в Лондон по време на локдауна, а впоследствие продукцията нееднократно бе прекъсвана заради положителни PCR-тестове на снимачния екип, пише Hollywood Reporter.

В "The Bubble" Мария Бакалова ще си партнира с актьори като Дейвид Духовни, Лесли Ман, Карън Гилън, Педро Паскал. Гилан и Паскал ще изиграят ролите на звездите в продукцията, а Лесли Ман и Дейвид Духовни ще бъдат в ролята на разделена актьорска двойка, принудена да пребивава под един покрив заради епидемичните мерки. Засега не се споменава каква ще бъде ролята на Мария.

Филмът ще се излъчва в платформата Netflix, но още не е оповестена датата на премиерата му.