Седмица след бала Met Gala в музея "Метрополитън", където модата надхвърля очакванията, блясъкът се завърна на червения килим на наградите "Еми".

Ем Джей Родригес избра класическа рокля "Versace", напомняща за стария Холивуд, а Били Портър се издокара с черни крила. Родригес съчета роклята си със 71 карата диаманти "Bvgari". Някои звезди избраха нежно розово и жълто, други къси рокли с пайети. Никол Байър направи впечатление с лилав тоалет от тюл, който я нарежда сред най-добре облечените. Дрехата е изработена по поръчка от модна къща "Christian Siriano".

Вижте снимки >>

Много звезди, сред които Кейт Уинслет, Джейн Смарт и Сесили Стронг заложиха на класическото черно. Деколтето на звездата от музикалната поредица "Schmigadoon!" беше доста дълбоко, а цепката разкриваше целия ѝ крак.

Кейт Уинслет

Снимка: Getty Images

Актьорът О-Т Фагбенле премина по червения килим в нигерийски костюм в червено и черно.

Аня Тейлър-Джой, която винаги се откроява с елегантност на червения килим, заложи на бледожълта сатенена рокля "Dior".

Аня Тейлър-Джой в "Dior"

Снимка: Getty Images

Ярките цветове преобладаваха на червения килим. Яра Шахиди заложи на "Dior" в зелено, а Кейли Куоко на неоновожълто от "Vera Wang". Трейси Елис Рос, Катрин-Зита Джоунс и Сара Полсън заложиха на червено.

Катрин Зита-Джоунс и Майлкъл Дъглас

Снимка: Getty Images

"Наистина харесах ярките и смели цветове", каза Андреа Лавинтал, директор за мода и козметика в сп. "People". "Усещането беше като от цветни моливи. Беше празнично. Допадна ми, че завръщането на червения килим не беше приглушено и свенливо. Хората изглеждаха развълнувани".

Тя похвали и мъжете, избрали нетрадиционни цветове. Дан Леви беше в кобалтовосиньо, Кенан Томпсън - в розово, предава БТА. Съдейкис, Седрик и други знаменитости също се отказаха от черния смокинг.

Дан Леви

Снимка: Getty Images

"Сет Роугън беше в оранжево. Приличаше на есен. Липсваха само листа", добави Лавинтал.